06.07.2023

Få spennende rabatter på hotell med TF Bank Mastercard

Gode tilbud og rabatter på overnatting og hoteller er med på å gjøre reisen enda hyggeligere. Spesielt hyggelig er der når du kan få tilgang til dette via ditt kredittkort.

Med TF Bank Mastercard får du tilgang til fordeler som inntil 6% cashback hos booking.com, rabatterte priser hos Thon Hotels og 15% rabatt hos Classic Norway Hotels. Les videre for å lære mer om hvordan du kan oppleve fantastiske hoteller til reduserte priser.

Er du ute etter et kredittkort med rabatter? Finn ut mer om TF Bank Mastercard her.

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 06.07.2023 

 

Reisekortet TF Bank Mastercard

Kredittkortet TF Bank Mastercard er et sammensatt kort som er skreddersydd for hverdagsbruk, men også spesielt tilpasset deg som reisende. Med dette kortet kan du dra nytte av unike fordeler som gjør reisene dine både tryggere og rimeligere. Kortet tilbyr ikke bare gode rabatter på hoteller, men også en rekke andre fordeler som gratis reiseforsikring og rabatter på leiebil som gjør reisen din mer komfortabel og minneverdig.

 

Rabatt på hoteller

En av de mest attraktive og benyttede rabattfordelene med TF Bank Mastercard er inntil 6% cashback hos velkjente booking.com. Denne rabatten gir deg tilbake en prosentandel av beløpet du benytter på dine hotellbestillinger gjennom booking.com når du betaler med ditt TF Bank Mastercard.

Som en av verdens største reisemarkedsplasser er Booking.com et praktisk sted å bestille din neste reise. Velg mellom en rekke overnattingssteder, som leiligheter og hoteller, feriesteder, villaer og hytter.

Rabatten betales som en "kreditt" til bestillingslommeboken din, synlig for deg, når en gyldig bestilling er foretatt. Lommebokkreditt kan enten løses inn mot en fremtidig bestilling eller overføres til et gyldig Mastercard kreditt- eller debetkort. Hvis du har spørsmål angående tilbudet, kan du kontakte Booking.com kundeservice: https://www.booking.com/content/contact-us.html

Se mer om rabatt hos booking.com

I tillegg til cashback hos booking.com, gir kredittkortet deg også rabatterte priser hos Thon Hotels. Thon Hotels består i dag av over 90 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Brussel og Rotterdam. Ved å bruke ditt TF Bank Mastercard kan du få tilgang til eksklusive priser og tilbud på Thon Hotels ved ulike destinasjoner.

Se tilbudet hos Thon Hotels

Ikke nok med det, med ditt kredittkort kan du også nyte 15% rabatt på unike overnattingssteder hos Classic Norway Hotels. Classic Norway Hotels er kjent for unike beliggenheter og autentiske opplevelser.

Hotellkjeden har et bredt utvalg med blant annet historiske hotell, herskapelige gods, rorbuer og små fyr. Her får du en overnatting med særpreg. Enten du drømmer om et opphold ved fjorden eller ønsker å utforske Norges majestetiske natur, vil Classic Norway Hotels være et godt alternativ.

Se mer om rabatten hos Classic Norway Hotels

 

Flere fordeler ved kredittkortet

Kredittkortet TF Bank Mastercard tilbyr ikke bare rabatter på hoteller, men også en rekke andre fordeler du kan dra nytte av på reisen. Bruk kredittkortet til å bestille mer enn 50% av din reise får du reiseforsikring inkludert helt gratis.

Reiseforsikringen har omfattende dekning og leveres av Gouda, en del av Gjensidige. Inkludert i reiseforsikringen får du også ansvarsforsikring som gir deg dekning inntil 10.000kr for eventuelle egenandeler ved skade på leiebil.

Les mer om reiseforsikringen og hva den dekker her.

Skal du først booke leiebil på reisen kan det være fint å vite at du ikke bare har ett, men hele tre populære bilutleiefirma du kan velge mellom til rabatterte priser. Lei bil fra AVIS, Hertz og Sixt med ditt fordelsprogram. I fordelprogrammet kan du også spare penger på mye mer enn reiser, som blant annet restauranter og spennende nettbutikker med mer.

Med TF Bank kredittkortet i lommen kan du dra nytte av spennende hotellrabatter, reisefordeler og oppleve ekstraordinære opphold til reduserte priser. Husk også at du har inntil 43 dager rentefri periode og ingen gebyrer på verken varekjøp eller minibankuttak med ditt kredittkort. Sørg for å dra nytte av dine fordeler på din reise og bestill ditt neste eventyr med TF Bank Mastercard.