12.09.2023

Eksklusiv rabatt hos Electrolux med TF Bank Mastercard

Revitaliser hjemmet med gode rabatter hos Electrolux gjennom ditt fordelsprogram med kredittkort fra TF Bank.

Electrolux er et ledende globalt elektronikkselskap som har bedret menneskers liv i mer enn 100 år. Med røttene godt festet til svenske verdier og bærekraft gjør Electrolux alt de kan for å skape enestående smaksopplevelser, utvikle omsorgen for klær og opprettholde komfort i hjemmet ditt. Med deres hundre års erfaring og ekspertise innen kjøkkenprodukter, og et design med en tydelig hensikt, skaper de produkter formet av måten vi lever på for å gjøre hverdagen enda bedre.

La deg inspirere av Electrolux og skap et funksjonelt hjem med alt du trenger for å gjøre hverdagen enklere slik at du får mer tid til å oppleve mer. Uansett om du ser etter ny støvsuger, vaskemaskin, airfryer, eller kanskje har en drøm om et eget vinskap, gir TF Bank Mastercard muligheten til å spare penger ved bruk av ditt kredittkort. Med TF Bank Mastercard får du eksklusiv tilgang til utvalgte rabatter hvor du kan spare opptil 20% på både store og små husholdningsapparater. Dra nytte av de gunstige rabattene som venter og ta skrittet mot en enklere hverdag.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Sist oppdatert: 12.09.2023

 

Slik får du rabatt hos Electrolux

Ved å benytte deg av tilbudslenken du finner i ditt fordelsprogram vil de tilgjengelige rabattene vises automatisk. For å benytte deg av rabatten trenger du bare å gå til kampanjer og finne det tilbudet du ønsker å benytte deg av hos Electrolux, og bruke ditt TF Bank Mastercard når du fullfører bestillingen. Kredittkortet ditt vil aktivere rabatten, og du vil kunne dra nytte av de eksklusive rabattene mens du handler.

Du finner tilbudet ditt hos Electrolux her. Husk å logge inn med ditt mobilnummer.

Tilbudet er gyldig fra 01.08.23 til 31.07.24, så lenge lageret rekker.

Se vilkår og betingelser fra Electrolux her.

 

Komplett kredittkort for både hverdags og ferie

Kredittkortet TF Bank Mastercard gir deg ikke bare rabatt hos Electrolux, men også en rekke andre gode fordeler og rabatter som du kan dra nytte av, inkludert i ditt kort. Med kredittkort fra TF Bank får du nemlig tilgang til et av Norges mest omfattende fordelsprogrammer. Oppdag eksklusive rabatter og tilbud hos lokale butikker, en drøss av spennende nettbutikker, et bredt utvalg av restauranter, ditt neste hotellopphold og mye mer. Ikke glem at ved å bestille reisen din med ditt TF Bank Mastercard får du reiseforsikring inkludert dersom minst 50% av reisen er betalt med kredittkortet. Se vilkår og betingelser for reiseforsikring her.

Vil du vite mer om rabattene og fordelene for ditt TF Bank Mastercard? Se dem her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

 

Flere fordeler med kredittkort fra TF Bank

Med TF Bank Mastercard får du ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kort. Forsikringen gir deg trygghet og støtte dersom du skulle bli utsatt for ulike former for ID-tyveri. Ved å betale med kredittkortet ditt gir det deg blant annet en ekstra sikkerhet når du handler på nett. Skulle du være veldig uheldig og kontoopplysninger kommer på avveie, selger ikke respekterer forbrukerrettighetene dine eller slår seg konkurs, er det en ekstra sikkerhet å vite at pengene ikke blir trukket fra din personlige lønnskonto. Ved å bruke ditt kredittkort fra TF Bank når du handler på nett, bærer vi en del av risikoen for deg.

Dersom uhellet skulle være ute dekker ID-tyveriforsikringen blant annet telefonveiledning 24 timer i døgnet, samt utgifter til juridisk assistanse med inntil 100.000 kr per hendelse av identitetstyveri. Forsikringen leveres av Gouda som er en del av Gjensidige forsikring.

Les mer om ID-tyveriforsikring her.