Forbrukslån uten sikkerhet inntil 500.000 kroner

Ta kloke valg når du låner til drømmene dine og få et forbrukslån du kan leve godt med. Hos oss kan du låne penger uten sikkerhet til flere formål. Sammen finner vi en løsning som passer deg og din økonomi.

Representativt eksempel lån: kr. 100 000/5 år, nom. rente 14.2%, eff. rente 17.17%, etabl.geb. kr. 990. kost 45 767. totalt kr. 145 767. Nominell rente fra 9,4% til 22,9%.

 

Søk forbrukslån

Lån til hva du vil fra 5.000 - 500.000 kroner

  • Fullfør prosessen elektronisk med BankID
  • Lån uten sikkerhet i bolig og eiendeler
  • Inntil 5 års nedbetalingstid
  • Uforpliktende søknad
  • Konkurransedyktig rente og betingelser
  • Betal inn ekstra eller innfri lånet når du vil uten ekstra kostnad

 

 
Søk forbrukslån

Hvordan ser prosessen ut?

1. Send inn din søknad

Fyll ut søknadsskjema og motta svar på epost innen kort tid. 

2. Last opp og signer

Send inn dine dokumenter og signer din låneavtale.

3. Lånet utbetales

Etter dine dokumenter er behandlet utbetales lånet til ønsket kontonummer.

Lån hos en erfaren bank med gunstige betingelser

Med vår lange erfaring i markedet for forbrukslån forstår vi i TF Bank våre kunders unike behov og økonomiske situasjoner. Hos oss får du ikke bare et lån, men også fleksibilitet. Noen kunder ønsker å innfri lånet sitt så fort som mulig, samtidig som andre har behov for å spre kostnadene over lenger tid. Vi tilbyr muligheten til å tilpasse tilbakebetalingen i samsvar med din situasjon og økonomiske planer. Enten du vil bli gjeldsfri raskt eller spre kostnadene over tid, er vi her for å hjelpe.

 

Uansett hvilket formål du ønsker å låne til gjør vi vårt beste for å hjelpe deg å finne den løsningen som passer best for deg.

 

Søk forbrukslån

 

Fleksibilitet og avdragsfrihet

Vi forstår behovet for økonomisk fleksibilitet. Hos TF Bank tilbyr vi betalingsfri eller avdragsfrihet på ditt forbrukslån. Dette gir deg muligheten til å kun betale renter i en periode, og er nyttig når du ønsker å redusere dine månedlige utgifter.

lån til forbruk ikon

Få flere fordeler med forbrukslån hos oss

Å ta opp forbrukslån kan være dyrt. Derfor er det viktig å velge en bank som tilbyr deg de beste vilkårene. Hos oss får du ikke bare gode betingelser, men også en nettbasert søknadsprosess og en løsning som er tilpasset ditt behov for å sikre deg en skreddersydd opplevelse.

 

Konkurransedyktige betingelser

Vi i TF Bank tilbyr forbrukslån med konkurransedyktige betingelser. I banken jobber vi hver dag for å kunne tilby deg de beste betingelsene vi kan gi på ditt forbrukslån.

 

Innfri ditt forbrukslån når det passer deg

Ønsker du å innfri lånet ditt før eller betale inn ekstra? Det gjør du selvfølgelig helt gebyrfritt. Du kan når som helst betale inn litt ekstra på ditt forbrukslån. Det gjør du enkelt ved å justere din innbetaling i nettbanken.

Fordeler med forbrukslån i TF Bank

Når kan det passe med forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån som kan være nyttig for deg som trenger ekstra finansiering over en kortere periode. Av og til dukker det opp uforutsette utgifter og muligheter hvor bufferkontoen eller kredittkortet ikke strekker til. Kanskje blir utgiften så stor at du gjerne du skulle ha fordelt kostnadene utover lenger tid med en plan om nedbetaling. På grunn av mulig lavere renter på et forbrukslån kan det lønne seg å ta opp et samlet forbrukslån fremfor å bruke kredittkort i slike tilfeller. 

Les mer om hva som passer best: kredittkort eller forbrukslån?
 

Forbrukslån til reparasjon av bil, båt og motorsykkel 

Mange av oss er i dag avhengig av egen bil eller motorsykkel for å komme seg rundt. Reparasjon av disse er i mange tilfeller en stor kostnad, og kan komme overraskende på. Selv om man er flink til å sette av penger til denne type utgifter kan regningen fort bli større en man først hadde tenkt, og da kan et forbrukslån være nødvendig. 
 

Forbrukslån til oppussing

Skal du pusse opp hjemme, eller starte med et prosjekt i hagen? Det kan ofte bli en dyr affære hvor et forbrukslån kan være et alternativ. Uansett om du pusser opp for egen del eller oppgrader i forkant av et salg kan et lån til oppussing komme godt med. Likevel bør du før du tar opp et forbrukslån til oppussing vurdere om du vil få igjen den totale kostnaden ved et eventuelt salg. Hos oss i TF Bank kan du låne inntil 500.000 kr til oppussing. 

Noen banker har også et minstebeløp for økning av boliglånet eller krav til hvor mye du skal ha nedbetalt før de kan tilby et økt lån. Søker du forbrukslån til oppussing hos oss kan du låne helt uten sikkerhet i din bolig. 
 

Forbrukslån til reise og ferie

Det kan være fristende å ta opp forbrukslån til en reise eller ferie. Før du velger å ta opp et lån til dette er det viktig at du tenker over de totale kostnadene for reisen når den er nedbetalt. Dersom det fortsatt ser overkommelig ut når du har tatt med de ekstra kostnadene ved å låne penger kan du låne fra 5.000 - 500.000 kroner til din neste drømmeferie. Kanskje har du mulighet til å spare til ferien istedenfor? Kom i gang med sparing her.

 

  

Søk forbrukslån

  

Ofte stilte spørsmål

 

Prisen på et forbrukslån kan sies å være summen av renter og gebyrer du betaler for lånet. Renten på forbrukslån som tilbys er individuell, og kan variere fra kunde til kunde. Renten du får fastsettes basert på en helhetlig kredittvurdering av deg. Nominell rente fra 9,4% p.a.

Lånebeløp fra kr.20 000 - 500.000 har rente fra 9,4% til 22,9% nom.

Representativt eksempel forbrukslån: kr. 100 000/5 år, nom. rente 14.2%, eff. rente 17.17%, etabl.geb. kr. 990. kost 45 767. totalt kr. 145 767. Nominell rente fra 9,4% til 22,9%
 

Etableringsgebyr

Etableringsgebyr ved forbrukslån uten sikkerhet kr 990 og månedsgebyr kr 69 er inkludert i effektiv rente. Renten kan endres med 6 ukers varsel iht. gjeldende bestemmelser.

 

Nedbetalingsstid

Skal du ta opp et nytt forbrukslån kan du velge en nedbetalingstid fra 1 til 5 år. Nedbetalingstiden du velger avgjør hvor stort det månedlig beløpet du skal betale blir. Vær oppmerksom på at selv om du setter en nedbetalingstid kan du innfri lånet før tiden uten ekstra kostnader. 

Desto kortere nedbetalingstid du velger, desto mindre renter og gebyrer vil du måtte betale. 

Ved innvilget forbrukslån vil du få en nedbetalingsplan. Denne viser deg detaljert hva ditt lån vil koste deg i avdrag, renter og gebyrer, samt det månedlige beløpet som skal innbetales. 

Ja, vi trenger informasjon om hva ditt lån skal brukes til. Dette er vi forpliktet til å spørre om som følge av hvitvaskingsloven. Denne informasjonen vil også kunne bidra til å påvirke vår beslutning i spørsmålet om vi kan tilby deg et lån eller ikke.

Med en låneforsikring på ditt lån er du og din familie forsikret om noe uforutsett skulle inntreffe. Det kan eksempelvis være ved langvarig sykdom, arbeidsledighet eller dersom en ulykke rammer deg. I slike situasjoner kan det være vanskelig å betale ned på lånet. 

Forsikringen betjener dine månedlige terminbeløp og gir deg én bekymring mindre i en ellers vanskelig situasjon. Låneforsikring betyr også ekstra trygghet for deg og dine nærmeste ved at restgjelden blir innfridd ved tap av liv. Låneforsikringen tilbys av AmTrust.

 

Forkjøpsinformasjon for låneforsikring

Forsikringsbevis og vilkår - fra 03.02.2023

Forsikringsbevis og vilkår - fra 28.02.2022

Forsikringsbevis og vilkår - fra 23.11.2021

Forsikringsbevis og vilkår - fra 01.01.2021

Forsikringsbevis og vilkår - fra 01.04.2019

 

Klikk her for skademeldingsskjema.

Klikk her for Amtrust personvernerklæring.

TF Bank tilbyr inntil to måneder betalingsfri eller avdragsfrihet pr. år. Dette forplikter imidlertid at kunden har overholdt sine betalingsforpliktelser de siste tolv månedene. En avdragsfri måned kan være til hjelp dersom du har behov for å betale litt mindre på forbrukslånet i en periode. Avdragsfri måned vil si at du kun betaler renter og omkostninger i den perioden du har fått avdragsfritak for. Avdraget du egentlig skulle ha betalt i den aktuelle perioden fordeles utover gjenværende terminbeløp på lånet slik at disse stiger noe.

Ja, det kan du. Du kan selv velge hvilken forfallsdato du har. Ta kontakt med oss for å gjennomføre endringen.

Vi behandler alle søknader fortløpende, og foretar en kredittvurdering før vi kan gi deg svar på din søknad. Du kan som regel forvente svar kort tid etter din søknad er sendt.