Refinansiere og smale lån med tf bank

Refinansiering av lån inntil 500.000 kroner

Mangler du oversikt over dine lån eller ønsker du å se om du kan få bedre betingelser? Det kan være mye å spare på å refinansiere dine lån. Samle alle smålån og kreditter i ett og få bedre kontroll på egen økonomi. La oss finne en løsning som er enklere og bedre for deg slik at du kan senke skuldrene.

kr. 100 000/5 år, nom. rente 14.2%, eff. rente 17.17%, etabl.geb. kr. 990. kost 45 767. totalt kr. 145 767. Nominell rente fra 9,4% til 22,9%.

 

Søk nå

En lettere økonomi ved å refinansiere

 • Refinansiere fra 5.000 - 500.000 kroner
 • Inntil 15 år nedbetalingstid
 • Lån uten sikkerhet i bolig og eiendeler
 • Fullfør prosessen elektronisk med BankID
 • Uforpliktende søknad
 • Samle dine lån og få bedre oversikt over din økonomi
 • Færre långivere og kreditorer- færre gebyrer og bedre kontroll
 • Betal inn ekstra eller innfri lånet når du vil uten ekstra kostnad

 

Søk om å refinansiere

Hvordan ser prosessen ut?

1. Send inn din søknad

Fyll ut søknadsskjema og motta svar på epost innen kort tid. 

2. Last opp og signer

Send inn dine dokumenter og signer din låneavtale.

3. Lånet utbetales

Ved utbetaling betales lånet direkte til dine kreditorer.

Spar penger ved å refinansiere din gjeld

Vi hjelper deg med å samle dine lån og kreditter slik at du kan få bedre betingelser på lånene dine og bedre kontroll på egen økonomi. Velger du å refinansiere hos oss kan du få lavere rente, færre gebyrer og lavere månedskostnader. Du kan søke om å samle lån inntil kr. 500 000,-.  

 

Ønsker du å refinansiere hos oss krever vi ingen sikkerhet i lånet uansett hvor mye du ønsker å låne. Det vil si at vi ikke krever sikkerhet i verken bolig eller andre eiendeler. En søknad om refinansiering er helt uforpliktende og du kan innfri lånet når du ønsker. 

Refinansiere til gunstige betingelser

Ofte stilte spørsmål

 

Å refinansiere vil si at du tar opp et nytt lån for å betale ned eksisterende gjeld som du har hos andre banker og kreditorer. For mange vil det si å samle flere lån i ett. Ofte er målet med refinansiering å få en bedre oversikt over egen økonomi, få færre långivere å forholde seg til og mulighet for bedre betingelser. Ved refinansiering kan du velge nedbetalingstid inntil 15 år. 

 

Før du søker om å refinansiere gjelden er det viktig at du får en oversikt over dine lån og kreditter slik at du vet hvilken sum du trenger for å dekke alle lån og rentekostnader. Når lånet utbetales foretar du oppgjøret med kreditorene dine, slik at du til slutt sitter igjen med ett enkelt lån og en månedlig faktura. 

 

På denne måten får du lettere kontroll og oversikt over økonomien og du sparer blant annet unødvendige termingebyrer. 

Når du søker om refinansiering kan du få lengre nedbetalingstid enn hva du vanligvis får på ordinære forbrukslån. Ved refinansiering av gamle kreditter kan du få en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Det stilles derimot et krav for å få maksimal nedbetalingstid innvilget. Ved refinansiering av dine lån med nedbetalingstid på 15 år kan ikke kostnadene av det nye lånet overstige de gamle lånene dine.  

Refinansiering kan passe for mange i ulike økonomiske situasjoner. For eksempel passer det for:

 • De som ønsker å få bedre oversikt over egen økonomi
 • De som ønsker lavere totalkostnad på sitt lån
 • De som ønsker å se om de kan få bedre betingelser på lånene sine, uavhengig om de har ett eller flere usikrede kreditter
 • De som har flere dyre smålån og kreditter
 • De som ønsker alt på én faktura

Du kan få en nominell rente fra 9,4% til 22,9% når du velger å refinansiere hos oss. Hvilken rente vi kan tilby deg avhenger av en individuell kredittvurdering og vil derfor kunne variere. Du kan alltid sende oss en uforpliktende søknad for å se hva vi kan tilby deg før du bestemmer deg for et lån hos oss. 

Vi behandler alle søknader fortløpende og foretar en kredittvurdering av deg før vi kan gi deg svar på din søknad. Svartid på søknad kan derfor variere, men du kan som regel forvente svar kort tid etter din søknad er sendt.