Innskudd og sparing hos TF Bank

Plasser sparepengene dine trygt med en av markedets beste betingelser for innskuddskontoer. Vi har flere tiårs erfaring i markedet og som medlem av Bankenes Sikringsfond er pengene dine sikret opp til 2.000.000kr.

Du trenger ikke bytte bank for å få innskuddskonto hos oss. Opprett konto helt kostnadsfritt og velg mellom flytende og fast rente.

   
Trygge innskudd

Vær trygg på at sparepengene dine er sikret når du plasserer de hos oss. Vi sikrer innskuddene dine opptil 2.000.000 NOK. 1.050.000 SEK er sikret gjennom den svenske innskuddsgarantiordningen ved Riksgälden, mens alt overskytende opptil 2.000.000 NOK er dekket av norske Bankenes sikringsfond.

 

Sparekonto 

Med 2,76% effektiv rente fra første krone er dette en innskuddskonto for deg som skal spare over kort eller lenger tid. Denne kontoen gir deg en fleksibel løsning for sparepengene dine, samtidig som du fortsatt har en konkurransedyktig rente fra første krone. Med sparekonto hos oss har du ingen bindingstid, ubegrenset antall uttak fra din konto og du kan ta ut pengene dine når du vil. 

Opprett sparekonto

 

Fastrentekonto

Trenger du ikke sparepengene dine med det første kan en fastrentekonto være løsningen for deg. Velg bindingstiden som passer deg og få både fast rente og forutsigbar avkastning i hele perioden. Denne kontotypen passer bra for deg som skal spare i en viss tid eller ønsker å vite hvilken avkastning du får på pengene dine etter en periode. Fastrentekonto forutsetter et minimum sparebeløp på 100.000 kr og du kan binde pengene fra 3 måneder til 5 år. 

Opprett fastrentekonto

Ofte stilte spørsmål

Våre løsninger for sparekonto og fastrentekonto gjelder kun for privatkunder. Bedrifter og organisasjoner har dessverre ikke mulighet for å opprette konto hos oss.

Andre kriterier for å opprette innskuddskonto ho oss er:

  • Du må være over 18 år
  • Du må ha norsk fødselsnummer eller D-nummer
  • Du må ha mulighet for å kunne legitimere deg med Bank-ID
  • Du må ha bosted- og folkeregistrert adresse i Norge

 

Ved opprettelse av konto må kontohaver også oppgi: 

  • Fullt navn
  • Bostedsadresse
  • Status for opphold
  • Andre lovpålagte opplysninger som eksempelvis opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, midlers opprinnelse, reelle rettighetshavere og skattemessig tilhørighet. 

 

For innskuddskonto hos oss er grensen for maksimalt innskudd per konto på 2.000.000 NOK. Denne grensen er også det beløpet som dekkes gjennom Bankenes Sikringsfond. 

Dine innskudd sikret opptil 2.000.000 NOK hos oss. Innskudd opptil 1.050.000 SEK er sikret gjennom den svenske innskuddsgarantiordningen ved Riksgälden, mens alt overskytende opptil 2.000.000 NOK er dekket av norske Bankenes sikringsfond. Bankinnskudd som følger av særlige livshendelser, og som er satt inn på konto i løpet av de siste 12 månedene, er fra og med 01.01.19 dekket med et ubegrenset beløp.

Nei det kan du dessverre ikke. Kontoopprettelse er begrenset til kun én konto pr kunde. Ønsker du derimot å bytte fra eksisterende konto til en annen kontotype hos oss er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

For å foreta uttak fra din konto må du fylle ut skjema for uttak. Dette finner du ved å logge inn på MinSide. Velg deretter «Min oversikt» og gå til «Uttak»-

Utbetalingen vil være til ditt forhåndsvalgte kontonummer for uttak. Dersom du ønsker å endre ditt registrerte kontonummer hos oss vennligst kontakt oss og vi vil endre dette.

Beløpet utbetales fra oss innen 1-3 virkedager fra mottatt henvendelse. 

For å foreta uttak fra din konto må du fylle ut skjema for uttak. Dette finner du ved å logge inn på MinSide. Velg deretter «Min oversikt» og gå til «Uttak»-

Utbetalingen vil være til ditt forhåndsvalgte kontonummer for uttak. Dersom du ønsker å endre ditt registrerte kontonummer hos oss vennligst kontakt oss og vi vil endre dette.

Beløpet utbetales fra oss innen 1-3 virkedager fra mottatt henvendelse. 

 

Uttak etter utløpt bindingstid

Konto avsluttes og midler utbetales til ditt forhåndsvalgte kontonummer for uttak dagen etter utløpsdato.

Dersom bindingstiden utløper i en helg eller på en helligdag vil avslutningen gjennomføres påfølgende virkedag. Overføringstid kan derfor variere avhengig av hvilken dag bindingstiden utløper.