Gratis reiseforsikring med TF Bank Mastercard

  • Ubegrenset sum på sykdom, hjemtransport, reisegods og evakuering
  • Inntil 10.000 kr i egenandelsdekning på leiebil
  • Inntil 300.000 kr på avbestilling
  • Dekning av forsinket bagasje etter 4 timer
  • Erstatning for ikke brukte reisedager

 

Se vilkårene

Par på ferie med reiseforsikring inkludert

Forsinket eller tapt bagasje

Skulle bagasjen din blir forsinket mer enn 4 timer på reisen vil forsikringen dekke opptil 5.000kr per person. Dette inkluderer nødvendige utgifter til kjøp av klær, toalettsaker og andre nødvendigheter mens du venter på bagasjen din.

Er bagasjen tapt gjelder egne dekningssummer for reisegods. Samlet dekning for reisegods er ubegrenset. 

 

Forsinket eller tapt bagasje

Medisinsk dekning

Reiseforsikringen inkluderer en omfattende medisinsk dekning som dekker akutte sykdommer og skader på reisen. Dette er inkludert blant annet sykehusinnleggelse, kirurgi, og ambulanse. I tillegg dekker forsikringen også akutt tannbehandling og hjemtransport ved sykdom eller skade.

Blir du akutt syk kan du også alltid kontakte den 24-timers døgnåpne alarmsentralen. Sentralen har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam som sikrer deg hurtig hjelp.

medisinsk hjelp og dekning for reiseforsikring

Kontaktinformasjon ved akutt behov for assistanse

Goudas Alarmsentral:
Tel: (+45) 33 15 60 60 eller Tel: (+45) 69 66 10 10
E-post: alarm@gouda.dk

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen i reiseforsikringen din gir deg beskyttelse mot uforutsette hendelser som kan føre til skade på andre personer eller eiendom.

Herunder inkluderer også reiseforsikringen egenandelsforsikring for leiebil, som gir deg dekning inntil 10.000kr for eventuelle egenandeler ved skade på leiebilen din. 

 

kvinne i leiebil med egenandelsforsikring og ansvarsforsikring

Avbestilling av reise

Dersom du må avbestille reisen din på grunn av uforutsette hendelser, vil forsikringen dekke inntil 300.000kr dersom du booket reisen din med ditt TF Bank Mastercard. Dette inkluderer hendelser som sykdom eller skade før avreise, død i nær familie, brann- eller vannskade hjemme. Merk at forsikringen kun dekker avbestilling av hele reisen.

Par med avbestillingsforsikring kredittkort

Når gjelder forsikringen? 

For å være kvalifisert for reiseforsikringen i ditt kredittkort, må du ha betalt minst 50% av reisen din med ditt TF Bank Mastercard. I tillegg kan det være spesifikke krav til reisens varighet og formål som må oppfylles for at forsikringen skal være gjeldende. Avbestillingsforsikringen, reisesyke, hjemtransport og ulykkesforsikringen gjelder ikke personer som er fylt 75 år.

Vi anbefaler at du tar en titt på vilkårene for din reiseforsikring i ditt kredittkort, og blir kjent med de detaljerte betingelsene som gjelder for forsikringen din. På den måten kan du være trygg på at du er godt forberedt og godt beskyttet for eventuelle uforutsette hendelser som kan oppstå på reisen.

 

Hvem leverer reiseforsikringen? 

Reiseforsikringen leveres av Gouda. Gouda er et spesialistselskap på reiseforsikring og har lagt fokus på de dekninger du har bruk for som reisende. Derfor er du ved bruk av TF Bank Mastercard kredittkort sikret trygghet på reisen og effektiv assistanse hvis uhellet skulle være ute.

 

Kontakt ved akutt behov for assistanse

Trenger du øyeblikkelig hjelp i forbindelse med din reiseforsikring på TF Bank Mastercard kan du kontakte:

Goudas Alarmsentral:
Tel: (+45) 33 15 60 60 eller Tel: (+45) 69 66 10 10
E-post: alarm@gouda.dk

 

Kontakt ved andre spørsmål og mindre skader

Goudas kontor i Oslo:
Tel. (+47) 21 40 85 00
E-post: skade@gouda.no

 Du kan også melde din skade via Goudas skademeldingsskjema. 

Skademeldingskjema finner du her.

 

Se forsikringsvilkår

        

Har du ikke TF Bank Mastercard? 

TF Bank Mastercard er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med kredittgrense inntil 150.000kr og gebyrfri bruk verden over gir kortet deg alt du trenger i et kredittkort og litt til. 

 

Søk nå

Front facing Mastercard Gold fra TF bank