skoleelever hos zelmerlöw & björkmann

Samfunnsansvar i TF Bank

 

Vårt sosiale ansvar

I TF Bank jobber vi innen rammene for ESG-kriteriene for bærekraftige og ansvarlige investeringer. Dette inkluderer blant annet at banken har et samfunnsansvar. 

Samtidig knytter vi vårt sosiale ansvar opp mot FNs bærekraftsmål hvor 5 av de 17 målene spiller en spesielt stor rolle for oss. Vi i TF Bank vil fokusere på utdanning av høy kvalitet, likestilling, ren energi, anstendig arbeid og økonomisk vekst, fred,rettferdighet og sterke institusjoner. 

Som et svar på vårt samfunnsansvar har TF Bank Group støttet to prosjekter i en årrekke. Disse prosjektene er PlayOnside og Zelmerlöw & Björkman Foundation.

  

Zelmerlöw & Björkman Foundation

Zelmerlöw & Björkman Foundation ble grunnlagt i Sverige i 2013 og støtter afrikansk ungdom i å overvinne sårbarhet og fattigdom ved å gjøre utdanning og læring om entreprenørskap tilgjengelig for flere.

Stiftelsens visjon er at alle barn og unge skal få mulighet til å gå på skole og kunne oppfylle sine fremtidige drømmer. 

TF Bank har støttet Zelmerlöw & Björkman Foundation økonomisk siden 2017.

Bli bedre kjent med Zelmerlöw & Björkman her.


Bilder levert av Frida Ström.

    

PlayOnside

PlayOnside ble grunnlagt i 2013 som en ideell organisasjon og holder til i den thailandske grensebyen Mae Sot på den østlige grensen til Burma.

Organisasjonen har som mål å gi tilgang til utdannelse gjennom fotball og lek for alle barn på den thailandsk-burmesiske grensen uavhengig av etnisitet, kjønn, religion og sosioøkonomisk status. Dette gjør de ved å samarbeide tett med skoler, lærere, utdanningsorganisasjoner og andre interessenter for å implementere fotballprosjektet med fokus på lek, læring og relasjonelle ferdigheter. 

TF Bank har støttet PlayOnside økonomisk siden 2015.

Bli bedre kjent med PlayOnside her.

Samarbeidet mellom TF Bank og PlayOnside

Bli bedre kjent med vårt samarbeid med PlayOnside og hvordan deres organisasjon har utviklet seg over de siste årene. PlayOnside gjør en svært viktig jobb som vi er stolte av å kunne bidra til.