Øk ditt eksisterende lån

Har du allerede et lån fra oss, men behovet har endret seg og du trenger ytterligere finansiering? Da kan du søke om opplån. 

 

Søk nå

Et forbrukslån med fordeler

 

  • Lån til hva du vil fra 5.000 - 500.000 kroner
  • Fullfør prosessen elektronisk med BankID
  • Inntil 5 års nedbetalingstid
  • Uforpliktende søknad
  • Konkurransedyktig rente og betingelser
  • Betal inn ekstra eller innfri lånet når du vil uten ekstra kostnad

 

 

Søk om opplån

Hvordan ser prosessen ut?

1. Send inn din søknad

Fyll ut søknadsskjema med summen du ønsker å øke ditt lån med og motta svar på epost innen kort tid. 

2. Last opp og signer

Ved innvilget søknad vil du motta en epost fra oss med mer informasjon om nødvendig dokumentasjon. Send inn dine dokumenter og signer din låneavtale. Låneavtalen oppdateres i forhold til ditt nye totale lånebeløp.

3. Lånet utbetales

Etter dine dokumenter er behandlet utbetales lånet til ønsket kontonummer. Ved utbetaling mottar du bekreftelse på sms og e-post. 

Når lånebehovet endrer seg

Dersom du har behov for ytterligere finansiering og ønsker å søke om mer lån kan du søke om et opplån hos oss. Eller kanskje har du allerede nedbetalt deler av lånet ditt, men ønsker å låne litt til. Noen ganger kommer regninger, utgifter og nye muligheter hvor man trenger finansiering overraskende på oss og det kan være fint å kunne samle disse i ett lån. Undersøk dine lånemuligheter hos oss. Å søke om opplån helt uforpliktende.

 

Søk her

 

Refinansiere med opplån

Har du flere lån og kreditter som du vil samle i ett kan du også refinansiere med opplån hos oss. Da legger vi til ditt ønsket lånebeløp på total lånesum slik at du kan innfri dine andre krav og samle alt i ett lån hos oss. Unngå å betale mer i renter og gebyrer enn nødvendig ved å ha flere smålån. 

Ofte stilte spørsmål

 

Ja, vi trenger informasjon om hva ditt lån skal brukes til. Dette er vi forpliktet til å spørre om som følge av hvitvaskingsloven. Denne informasjonen vil også kunne bidra til å påvirke vår beslutning i spørsmålet om vi kan tilby deg mer lån eller ikke.

TF Bank tilbyr inntil to måneder betalingsfri eller avdragsfrihet pr. år. Dette forplikter imidlertid at kunden har overholdt sine betalingsforpliktelser de siste tolv månedene. En avdragsfri måned kan være til hjelp dersom du har behov for å betale litt mindre på forbrukslånet i en periode. Avdragsfri måned vil si at du kun betaler renter og omkostninger i den perioden du har fått avdragsfritak for. Avdraget du egentlig skulle ha betalt i den aktuelle perioden fordeles utover gjenværende terminbeløp på lånet slik at disse stiger noe.

Opplån er en fin mulighet for å endre din forfallsdato. Du kan selv velge hvilken forfallsdato du vil ha. Ta kontakt med oss for å gjennomføre endringen.

Ved opplån vil du få tilsendt nye lånedokumenter på ny total hovedstol. Dette inkluderer ditt gamle lån i tillegg til nytt beløp. Ditt eksisterende lån vil innfris og opplånsbeløpet utbetales til konto.