Fordeler med lån hos oss

Lån uten sikkerhet
Vi tilbyr gunstige forbrukslån med konkurransedyktige betingelser, uten krav til sikkerhet i bolig eller eiendeler. Du trenger ingen kausjonist eller medsøker for å søke om lån hos oss, men dette kan være en fordel.

Lang erfaring
Vi har lang erfaring med forbrukslån og refinansiering. Med god kunnskap om markedet og hva våre kunder ønsker får vi et godt grunnlag for å vite hva som er viktig for deg som kunde. Derfor kan vi gi deg et av forbrukslånsmarkedets beste betingelser.

Mulighet for avdragsfri og betalingsfrie måneder
I tillegg til gunstig rente og gode betingelser tilbyr vi også mulighet for betalingsfri eller avdragsfri to måneder i året.

God service
Har du spørsmål til din søknad eller til de andre tjenester vil tilbyr er du alltid velkommen til å ringe oss på telefon 56 99 92 00 eller sende en e-post. Vi har profesjonelle medarbeidere som gir deg den hjelpen du trenger.

      

Ofte stilte spørsmål

    

Ja, vi trenger informasjon om hva ditt lån skal brukes til. Dette er vi forpliktet til å spørre om som følge av hvitvaskingsloven. Denne informasjonen vil også kunne bidra til å påvirke vår beslutning i spørsmålet om vi kan tilby deg et lån eller ikke.

Vi tilbyr flere ulike lånealternativer som passer til ulike behov og livssituasjoner. Alle våre lån er uten sikkerhet. 

Forbrukslån

Et forbrukslån kan være nyttig for deg som trenger ekstra finansiering over en kortere periode. Hos oss kan du låne inntil 500.000kr uten sikkerhet til personlig forbruk. Dette lånet gir deg fleksibiltet til å finansiere større kjøp, reiser, reparasjoner, oppussing og lignende. Et forbrukslån har inntil 5 års nedbetalingstid. 

Finn ut mer om forbrukslån her.

Refiansiering

Refinansiering lar deg innfri og samle dine lån og kreditter i ett, til bedre betingelser. Dette kan bidra til å redusere dine månedlige kostnader og gi bedre oversikt over din økonomi. Du kan samle dine lån til inntil 500.000kr hos oss. Nedbetalingstid for refinansiering er inntil 15 år. 

Finn ut mer om refinansiering av lån her.

 

Ønsker du en annen løsning med fleksibelt lånebeløp kan vårt TF Bank Mastercard være et alternativ for deg. 

Prisen på et lån kan sies å være summen av renter og gebyrer du betaler for lånet. Hva disse kostnadene til slutt blir avhenger også av ditt lånebeløp og låneperiode. Renten på våre lån er individuell, og kan variere fra kunde til kunde. Hvilken rente du får tilbud om på ditt lån fastsettes basert på en helhetlig kredittvurdering av deg. Nominell rente fra 9,4% p.a. Renten kan endres med 6 ukers varsel iht. gjeldende bestemmelser.

 

Representativt eksempel forbrukslån: kr. 100 000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14,15%, etabl.geb. kr. 990. kost 37 400. totalt kr. 137 400.
 

Etableringsgebyr

Et etableringsgebyr er en kostnad som belastes ditt lån ved opprettelse av lånet. Gebyret dekker administrasjons- og behandlingskostnader knyttet til lånet. Etableringsgebyr ved forbrukslån uten sikkerhet er 990kr. 

Månedsgebyr

Et månedsgebyr er en fast kostnad du betaler hver mnd i tillegg til renter. Dette gbeyret dekker administrative kostnader knyttet til lånet ditt. Månedsgebyret på 59kr er inkludert i din effektive rente.


Nedbetalingsstid

Skal du ta opp et nytt forbrukslån kan du velge en nedbetalingstid fra 1 til 5 år. Nedbetalingstiden du velger avgjør hvor stort det månedlig beløpet du skal betale blir. Vær oppmerksom på at selv om du setter en nedbetalingstid kan du innfri lånet før tiden uten ekstra kostnader. 

Jo kortere nedbetalingstid du velger, jo mindre renter og gebyrer vil du måtte betale. 

Ved innvilget forbrukslån vil du få en nedbetalingsplan. Denne viser deg detaljert hva ditt lån vil koste deg i avdrag, renter og gebyrer, samt det månedlige beløpet som skal innbetales. 

Vi behandler alle søknader fortløpende, og foretar en kredittvurdering før vi kan gi deg svar på din søknad om lån. Du kan som regel forvente svar kort tid etter din søknad er sendt.

Ja, du har full fleksibilitet til å innfri ditt lån når som helst uten å være bundet til nedbetalingstiden. Du kan også betale inn ekstra på lånet dersom du ønsker det.

Velger du å foreta ekstra innbetalinger kan du nedbetale lånet ditt raskere uten å pådra deg ekstra gebyrer eller kostnader. Så lenge du innbetaler det gitte periodebeløpet på din nedbetalingsplan står du fritt til å velge hvor mye mer du innbetaler hver måned. 

         

        

Passer ikke lånetypene for deg? 

Kanskje kredittkortet TF Bank Mastercard kan være et bedre alternativ. Kortet gir deg fleksibilitet når du trenger det og er et komplett kredittkort for både ferier og hverdags. Kredittgrense inntil 150.000kr.

 

Søk nå

 

 

     

        

Front facing Mastercard Gold fra TF bank