Fordeler med lån hos oss

Lån usikret
Vi tilbyr gunstige forbrukslån med konkurransedyktige betingelser og ingen krav til sikkerhet i bolig eller eiendeler. Du trenger ingen kausjonist eller medsøker for å søke om lån hos oss, men dette kan være en fordel.

Lang erfaring
Vi har lang erfaring med forbrukslån og refinansiering. Med god kunnskap om markedet og hva våre kunder ønsker får vi et godt grunnlag for å vite hva som er viktig for deg som kunde. Derfor kan vi gi deg et av forbrukslånsmarkedets beste betingelser.

Mulighet for avdragsfri og betalingsfrie måneder
I tillegg til gunstig rente og gode betingelser tilbyr vi også mulighet for betalingsfri eller avdragsfri i året.

God service
Har du spørsmål til din søknad eller til de andre tjenester vil tilbyr er du alltid velkommen til å ringe oss på telefon 56 99 92 00 eller sende en e-post. Vi har profesjonelle medarbeidere som gir deg den hjelpen du trenger.

      

Ofte stilte spørsmål

    

Ja, vi trenger informasjon om hva ditt lån skal brukes til. Dette er vi forpliktet til å spørre om som følge av hvitvaskingsloven. Denne informasjonen vil også kunne bidra til å påvirke vår beslutning i spørsmålet om vi kan tilby deg et lån eller ikke.

Prisen på et lån kan sies å være summen av renter og gebyrer du betaler for lånet. Renten på våre lån er individuell, og kan variere fra kunde til kunde. Renten fastsettes basert på en helhetlig kredittvurdering av deg. Nominell rente fra 6,9% p.a.

 

Representativt eksempel forbrukslån: kr. 100 000 o/5 år, nom. rente 11,70 %, eff. rente 13,91%, etabl.geb. kr. 990. kost 36 811 totalt kr. 136 811
 

Etableringsgebyr

Etableringsgebyr ved forbrukslån uten sikkerhet kr 990 og månedsgebyr kr 49 er inkludert i effektiv rente. Renten kan endres med 6 ukers varsel iht. gjeldende bestemmelser.

 

Nedbetalingsstid

Skal du ta opp et nytt forbrukslån kan du velge en nedbetalingstid fra 1 til 5 år. Nedbetalingstiden du velger avgjør hvor stort det månedlig beløpet du skal betale blir. Vær oppmerksom på at selv om du setter en nedbetalingstid kan du innfri lånet før tiden uten ekstra kostnader. 

Jo kortere nedbetalingstid du velger, jo mindre renter og gebyrer vil du måtte betale. 

Ved innvilget forbrukslån vil du få en nedbetalingsplan. Denne viser deg detaljert hva ditt lån vil koste deg i avdrag, renter og gebyrer, samt det månedlige beløpet som skal innbetales. 

Vi behandler alle søknader fortløpende, og foretar en kredittvurdering før vi kan gi deg svar på din søknad. Du kan som regel forvente svar kort tid etter din søknad er sendt.

         

        

Søk nå og få ditt TF Bank Mastercard

TF Bank Mastercard er et komplett kredittkort for både ferier og hverdags. Med kortet får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

 

Søk nå