Mann nyter tryggheten med Mastercard ID Check

Mastercard® Identity Check™

For sikkerhetens skyld

Din sikkerhet er vår prioritet

Opplev en bekymringsfri handleopplevelse på nett med ditt TF Bank kredittkort. Med Mastercard Identity Check foregår dine nettbaserte kortbetalinger på en sikker måte, og gir deg trygghet ved alle dine digitale kjøp. Godkjenn enkelt transaksjonene dine i TF Bank-appen og nyt tryggheten med sikker betaling gjennom Mastercard Identity Check.

Mastercard Identity Check logo på mobil

Kom i gang med Mastercard Identity Check:

1. Last ned TF Bank-appen.

2. Logg deg inn med din Bank-ID.

3. Godkjenn for push-varslinger.

 

Ferdig! Du er nå automatisk registrert for Mastercard Identity Check, og kan begynne å handle enda tryggere online.

Dame registrerer seg for Mastercard Identity Check med TF Bank-appen

Slik bekrefter du dine nettkjøp i TF Bank-appen:

1. Velg først TF Bank Mastercard som betalingsmetode.

2. Trykk på push-varslingen som vises på skjermen din.

3. Kontroller og bekreft netthandelsinformasjonen i TF Bank-appen.

4. Verifiser deg med din pin-kode eller Face ID (ansiktsgjenkjenning) for å bekrefte transaksjonen.

 

Når disse trinnene er fullført vil betalingen din være godkjent, og kjøpet er gjennomført.

Mann bruker TF Bank-appen til å bekrefte nettkjøp med Mastercard Identity Check

Autoriser betalinger rett i håndflaten

Med TF Bank-appen får du full oversikt over ditt forbruk, og du kan enkelt godkjenne nettkjøpene dine rett i håndflaten. Sikre betalingene dine med Mastercard Identity Check, og opplev en helt ny standard for trygge online betalinger.

Har du ikke appen? Last den ned i dag.

 

Last ned fra App Store logo      Last ned på Google Play logo
Autorisasjon med Mastercard Identity Check i TF Bank-appen

Ofte stilte spørsmål

Mastercard Identity Check er en sikkerhetsstandard for kredittkortbetalinger utviklet av Mastercard. Den benytter den nyeste tofaktorautentiseringen, som lar deg godkjenne alle online transaksjoner knyttet til ditt kort. Dette sikrer at kortbetalinger gjennomføres på en tryggere måte og reduserer risikoen for svindel eller misbruk av ditt kort.

Mastercard Identity Check sikrer at kun du som rettmessig kortinnehaver kan fullføre kjøp på nett med ditt kredittkort.

 

Autorisering med TF Bank-appen

Gjennom TF Bank-appen kan du enkelt bekrefte kjøpene dine, og dermed legge til et ekstra lag med sikkerhet mot uautorisert bruk av kortet ditt. Dersom autorisasjonen mislykkes via appen vil ikke kjøpet bli godkjent, og transaksjonen vil ikke gå gjennom.

Last ned den nyeste versjonen av TF Bank-appen og godkjenn for push-varslinger.

Dersom du allerede har aktivert push-varslinger i appen, er du automatisk registrert og du er klar til å handle enda tryggere med ditt kredittkort på nett. 

Etter at du har lagt inn kortinformasjonen din og skal fullføre et nettkjøp vil du motta et varsel fra appen som ber deg om å bekrefte kjøpet ditt. Trykker du på varselet vil informasjon om kjøpet ditt vises, og du kan enten godkjenne kjøpet, eller avvise det om nødvendig.

Er det ikke du som prøver å gjennomføre et kjøp? Avvis umiddelbart. 

Du kan bruke Mastercard Identity Check for nettkjøp på alle pålitelige datamaskiner eller mobilenheter, når som helst, uansett hvor du er i verden, gjennom TF Bank-appen.

Vær oppmerksom på at det er viktig å ha den nyeste versjonen av appen installert for å bruke tjenesten. Appen kan lastes ned i App Store eller i Google Play. 

Se etter logoen for Mastercard Identity Check når du handler for å se om nettforhandleren støtter autentiseringen. Logoen vil enten vises på hjemmesiden til nettbutikken, eller ved betaling.

Du kan selvfølgelig handle hos forhandlere som ikke støtter denne tjenesten, men i dette tilfellet vil imidlertid kjøpsprosessen skje uten den ekstra sikkerheten med online autentisering.

Det er viktig å merke seg at selgere innenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller EU (EU) er lovpålagt (med unntak) å bruke en slik sikkerhetsprosedyre.

For å sikre trygge betalinger på nett anbefaler vi å fullføre registreringen. Inntil registreringen er fullført, vil du kun kunne gjøre sporadiske kjøp på nettet. Registrer deg i TF Bank-appen for å handle trygt online.

Å registrere deg tar bare noen få minutter via TF Bank-appen. Når registreringen er fullført, kan du handle på nett og autorisere kjøpene dine ved hjelp av Mastercard Identity Check.

For å kunne fortsette å handle online med tofaktorautentisering, må du registrere det nye kredittkortet ditt på nytt. Hvis du allerede har aktivert push-varslinger i TF Bank-appen, er det bare å deaktivere dem én gang og deretter aktivere dem på nytt.

Hvis ditt TF Bank Mastercard kanselleres, vil reistreringen av Mastercard Identity Check tilhørende dette kortet også blir slettet. 

        

Har du ikke TF Bank Mastercard? 

TF Bank Mastercard er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med kredittgrense inntil 150.000kr og gebyrfri bruk verden over gir kortet deg alt du trenger i et kredittkort og litt til. 

 

Søk nå

Front facing Mastercard Gold fra TF bank