Eksklusive rabatter med vårt fordelsprogram

Få tilgang til et av Norges mest omfattende fordelsprogram helt gratis med TF Bank Mastercard. Finn ut mer om mulighetene og rabattene inkludert i fordelsprogrammet under.

 

Logg inn

Inntil 30% på hundrevis av rabattsteder

Finn et bredt utvalg av rabatter både lokalt, landsomfattende og på nett. I vårt fordelsprogram får du inntil 30% rabatt på spennende rabattsteder. 

 

Alt du trenger å gjøre er å vise frem ditt fordelskort eller legge inn din rabattkode når du betaler med TF Bank Mastercard kredittkort.

Del et godt måltid på restaurant

Nyt et måltid sammen med gode venner, kjente og kjære. Hos de fleste restauranter gjelder rabatten for hele følget. La flere få ta del i fordelene med ditt kredittkort.

Slik fungerer fordels­programmet

For å få tilgang til dine fordeler logger du inn her med ditt mobilnummer. Når du har logget inn får du tilgang til alle dine fordeler og hvordan du kan benytte de. Her kan du sorterte på der du befinner deg for å se lokale rabatter eller sjekke ut hva som befinner seg der du har tenkt å reise.

 

Dersom du ønsker å benytte deg av en rabatt gjøres dette på ulike måter. Som oftest finner du en beskrivelse av hvordan på de ulike rabattene, men en generell regel er at nettbutikker har rabattkoder som du legger inn ved utsjekk når du betaler med ditt TF Bank Mastercard. Dersom du er på et fysisk rabattsted, som eksempelvis en restaurant, fremviser du ditt fordelskort før du betaler. Husk å benytte ditt TF Bank Mastercard som betaling for å få rabatt. 

 

For å finne ditt fordelskort kan du se det under fanen «slik får du rabatt»  når du har logget inn, eller du kan få det tilsendt på SMS ved å sende en SMS med kodeord «DP TFBANK» til 2010.

        

Har du ikke TF Bank Mastercard? 

TF Bank Mastercard er et komplett kort for både ferier og hverdags. Kortet gir deg alt du trenger i et kredittkort og litt til. 

 

Søk nå