Fordelsprogram for TF Bank Mastercard

Eksklusive fordeler med kredittkort fra TF Bank

Få flere kredittkort fordeler fra TF Bank. Med TF Bank Mastercard får du et kredittkort med tilgang til et av Norges mest omfattende fordelsprogram, med unike rabatter, cashback og spennende tilbud innen en rekke kategorier.

Fordelsprogrammet er helt gratis og inkludert i ditt kredittkort. Finn ut mer om rabattene og fordelene for ditt TF Bank Mastercard under. 

 

Logg inn

Inntil 30% på hundrevis av rabattsteder

Få rabatt på spennende nettbutikker, lokale butikker nær deg, et bredt utvalg av restauranter, ditt neste hotellopphold og mye mer. Dette er bare noen eksempler på rabatter du får tilgang til med ditt kredittkort fra TF Bank Mastercard. I fordelsprogrammet får du inntil 30% rabatt på en rekke unike steder over hele landet, og muligheten for cashback på utvalgte tilbud. 

Alt du trenger å gjøre for å få din rabatt er å vise frem ditt fordelskort eller legge inn din rabattkode når du betaler med TF Bank Mastercard.

Visste du forresten at ditt fordelsprogram også kommer med rabattgaranti? Fungerer ikke koden som spesifisert, eller betjeningen hos en tilbudspartner ikke gjenkjenner ditt fordelskort, kan du enkelt ta kontakt med Dealpass for å få din rabatt. 

Del et godt måltid på restaurant

Nyt et måltid sammen med gode venner, kjente og kjære med inntil 20% rabatt på restaurant. Hos de fleste restauranter gjelder rabatten for hele følget. Hva rabatten gjelder for og inkluderer hos hver enkelt restaurant står spesifisert i beskrivelsen under fordelen. Husk å vise frem ditt fordelskort ved betaling for å få din rabatt.

La flere få ta del i kredittkort fordelene og inviter med deg noen du setter pris på til ditt neste restaurantbesøk.

Se hvilke restauranter som finnes nær deg.

Slik fungerer ditt fordels­program

Logg inn med ditt mobilnummer her for å få tilgang til rabatter inkludert i ditt kredittkort. Du kan sortere rabattene etter kategoriene som passer best for deg, samt lokasjonen du befinner deg for å finne lokale rabatter, eller sjekke ut hvilke rabatter som er tilgjengelig der du har tenkt å reise.

Vilkår og instruksjoner for hvordan rabatten benyttes finner du sammen med hvert enkelt tilbud. Rabatter i nettbutikker benyttes som regel ved hjelp av en tilbudslenke eller ved å oppgi en rabattkode ved utsjekk. Er du på et fysisk rabattsted, som for eksempel en restaurant, viser du til ditt fordelskort når du betaler. Husk å benytte ditt TF Bank Mastercard.

 

Fordelskortet ditt finner du under fanen «slik får du rabatt» når du har logget inn. Du kan også få det tilsendt på SMS ved å sende en SMS med kodeord «DP TFBANK» til 2173.

        

Har du ikke TF Bank Mastercard? 

TF Bank Mastercard er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med kredittgrense inntil 150.000kr og gebyrfri bruk verden over gir kortet deg alt du trenger i et kredittkort og litt til. 

 

Søk nå

Front facing Mastercard Gold fra TF bank

Finn ut mer om fordelene med TF Bank Mastercard

Dersom betjeningen hos en tilbudspartner ikke gjenkjenner ditt fordelskort, eller hvis en rabattkode ikke fungerer, så send kvittering + ditt kontonummer til refundering@dealpass.no

Du har 100% rabattgaranti hvis tilbudet ikke fungerer som annonsert.

For TF Bank Mastercard er både reise-og avbestillingsforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kredittkort.

 

Reiseforsikring

Reiseforsikringen leveres av Gouda, en del av Gjensidige, og er en omfattende forsikring. Her får du blant annet:

  • Ubegrenset dekning ved sykdom, hjemtransport, reisegods og evakuering
  • Leiebilforsikring som dekker egenandel inntil 10.000kr
  • Dekning av forsinket bagasje etter 4 timer
  • Avbestillingsforsikring inntil 300.000kr
  • Mulighet for erstatning for ikke brukte reisedager
  • Mulighet for dekning av utgifter ved forsinkelser

Reiseforsikringen gjelder for reiser hvor minst 50% av reisen er betalt med TF Bank Mastercard. Vi anbefaler at du setter deg godt inn i hva reiseforsikringen omfatter og vilkårene. Du kan lese mer om forsikringen i vilkårene her.

 

ID-tyveriforsikring

Med ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kredittkort får du blant annet telefonassistanse 24 timer i døgnet og mulig dekning av utgifter til juridisk assistanse med inntil 100.000 kr pr hendelse dersom du skulle bli utsatt for ID-tyveri. Forsikringen er helt gratis og inkludert i ditt kort. 

Les mer om vilkårene for forsikringen her.

 

Betalingsforsikring

TF Bank Mastercard tilbyr også betalingsforsikring som en tilleggsforsikring. Denne kan du bestille når du søker om kort eller når som helst på et senere tidspunkt. Skulle du bli arbeidsledig/permittert, sykmeldt eller innlagt på sykehus (kun for selvstendig næringsdrivende), så kan det være vanskelig å betjene utestående beløp på ditt kredittkort.

Med betalingsforsikring hos oss trenger du ikke bekymre deg for dette. Ved uforutsette og vanskelige livssituasjoner vil forsikringen kunne dekke dine månedlige utgifter på kredittkortet. Betalingsforsikringen tilbys av AmTrust.

Betalingsforsikring koster 0,9% av utestående saldo på kredittkortet pr måned.

Les mer om betalingsforsikring her.

Mange kort har i dag flere vanlige gebyrer du må betale for å ha kortet eller foreta kjøp. Eksempelvis gebyrer som årsgebyr, varekjøpsgebyr og gebyr for uttak i minibank for å nevne noen. Med kredittkort fra TF Bank har du derimot gebyrfri bruk verden over. Det betyr at du kan foreta transaksjoner i hele verden uten å bli belastet gebyr fra oss. Det inkluderer både varekjøp og uttak i minibank. Vi har heller ingen årsgebyr tilknyttet kortet. 

 

Husk valutapåslaget

Bruker du kortet ditt i utlandet vil transaksjonene derimot ha et valutapåslag på 1,75%. Dette er en omregningsavgift som samtlige kredittkort og debetkort i Norge kommer med dersom en foretar kjøp i utenlandsk valuta. Valutapåslaget er satt som en ekstra sikkerhet mot tap som følge av valutasvingninger i løpet av den tiden transaksjonen tar for å gå gjennom fra utlandet. 

Har du behov for å dele opp en betaling av et større kjøp eller dele opp månedens faktura? Med kredittkort fra TF Bank Mastercard kan du tilbakebetale i det tempoet som passer deg. Noen ganger trenger man å fordele kostnadene litt over tid uavhengig om kostnaden er planlagt eller kommer litt brått på. Da kan den fleksible løsningen for tilbakebetaling på TF Bank Mastercard være løsningen.

Når du mottar din faktura for ditt kredittkort kan du enkelt tilpasse beløpet du ønsker å betale inn etter din betalingsevne så lenge du sørger for at minstebeløpet dekkes. Minstebeløpet utgjør 3,52-3,85% av utestående saldo, men minimum kr 300,-.