Hvordan betaler jeg med Apple Pay/Google Pay?

Betal enkelt og kontaktløst med Apple Pay/Google Pay ved å holde mobilen eller smartklokken din over bankterminalen. Apple Pay vil alltid kreve Face ID, Touch ID eller kode. For Google Pay kreves det at du låser opp enheten ved beløp over 400kr. Når betalingen er gjennomført vil du se en bekreftelse på enheten.

Ved kjøp i app eller på nett: Betal med kun et tastetrykk, uten å måtte legge inn betalingsinformasjon på nettsteder og i apper som støtter betaling med Apple Pay/Google Pay.