Hvordan betaler jeg til mitt kredittkort?

For å foreta innbetalinger til ditt TF Bank Mastercard kredittkort må du benytte det spesifikke KID-nummeret og kontonummeret som er tilknyttet ditt kundeforhold.  Disse opplysningene sørger for at din innbetaling blir korrekt registrert.

Slik finner du KID- og kontonummer:

Du kan se ditt KID- og kontonummer enten ved å logge deg inn på MinSide eller logge inn i TF Bank appen. Betalingsinformasjonen er den samme hver måned, så du kan trygt benytte de samme opplysningene ved senere innbetaling.

Du vil også finne betalingsinformasjonen oppgitt på din månedlige faktura.

MinSide:

Gå til «Min oversikt» og velg deretter «Betalingsinformasjon».

TF Bank app:

Gå til menyoversikten nederst i høyre hjørne og velg deretter «Betalingsinformasjon».