Hvordan fungerer kontaktløs betaling?

TF Bank Mastercard er utstyrt med kontaktløs betalingsfunksjon, noe som gir deg en smidigere betalingsløsning. Med et kontaktløst kredittkort foretar du dine betalinger helt enkelt ved å holde kortet nært betalingsterminalen, uten å måtte sette det inn i eller sveipe det terminalen.

Det er viktig å merke seg at selv om du brukerkontaktløs betaling, kan du i noen tilfeller bli bedt om å taste inn din PIN-kode. Dette er en sikkerhetsfunksjon for å sikre at kortet ditt ikke blir brukt uten ditt samtykke. Du vil bli bedt om å taste inn din PIN-kode for transaksjoner som overstiger 500 kroner og noen ganger for ekstra sikkerhetskontroller.

På enkelte betalingsterminaler kan det også være nødvendig å bekrefte betalingen ved å trykke på «Ok» eller en tilsvarende knapp på terminalen for å fullføre betalingen.