Hvordan legger jeg til kortet mitt i Apple Pay/Google Pay?

Du kan enkelt legge til ditt kort i Apple Pay eller Google Pay via TF Bank appen. Slik går du frem:

1. Åpne TF Bank-appen: Dersom du ikke allerede har lagt til ditt kort i en digital lommebok vil du se et banner som dukker opp på skjermen når du åpner appen. Banneret vil guide deg videre i prosessen for å legge til kortet ditt i en digital lommebok.
  2. Trykk på "Legg til i Lommebok": På banneret finner du en knapp med teksten "Legg til i Lommebok". Trykk på denne for å starte prosessen.
  3. Les gjennom og godta avtalevilkår: Som en del av prosessen vil du få presentert en avtale for bruk av kortet i digital lommebok. Les gjennom vilkårene nøye og godta disse dersom du ønsker å fortsette prosessen.
  4. Skriv inn engangskoden fra SMS: For å verifisere kortet ditt og fullføre tilkoblingen, vil du motta en engangskode via SMS. Skriv inn denne koden i appen for å bekrefte at du eier kortet og ønsker å bruke det med Apple Pay eller Google Pay. Mottar du denne SMS’en i andre tilfeller enn når du selv prøver å legge inn kortet ditt ber vi om at du ikke oppgir koden til andre, sperrer kortet ditt midlertidig og kontakter oss umiddelbart.
  5. Velg om du vil legge til kortet som standard betalingskort: Til slutt kan du også velge om du vil gjøre dette kortet til ditt standard betalingskort.
  6. Bekreftelses SMS: Når kortet er lagt til vil du til slutt få en SMS med bekreftelse på at ditt kort er lagt til i en digital lommebok. Skulle du motta denne SMS’en i andre tilfeller enn når du selv prøver å legge inn kortet ditt ber vi om at du sperrer kortet ditt og kontakter oss umiddelbart.

Alternativ metode: Du kan også legge til kortet ditt direkte via Apple Wallet eller Google Pay-appen. Slik går du frem:

1. Åpne enten Apple Wallet eller Google Pay-appen.
  2. Følg instruksjonene for å legge til et nytt kort. Dette kan du gjøre ved å skanne kortinformasjonen din eller skrive inn kortdetaljene manuelt.
  3. Bekreft kortet ditt: Verifiser deg med engangskoden som blir tilsendt på SMS, og du er klar til å bruke kortet via Apple Pay eller Google Pay. Mottar du denne SMS’en i andre tilfeller enn når du selv prøver å legge inn kortet ditt ber vi om at du ikke oppgir koden til andre, sperrer kortet ditt midlertidig og kontakter oss umiddelbart.
  4. Bekreftelses SMS: Når kortet er lagt til vil du til slutt få en SMS med bekreftelse på at ditt kort er lagt til i en digital lommebok. Skulle du motta denne SMS’en i andre tilfeller enn når du selv prøver å legge inn kortet ditt ber vi om at du sperrer kortet ditt og kontakter oss umiddelbart.