Problemer med appen

Dersom du har problemer med appen anbefaler vi at du prøv følgende feilsøkingsteg først:

1. Forsikre deg om at du har installert den nyeste versjonen av appen ved å sjekke App Store eller Google Play.
  2. Prøv å avinstallere og installere appen på nytt, og utfør deretter oppsettet på nytt på enheten din.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan du kontakte kundeservice på kort@tfbank.no for ytterligere assistanse. I mellomtiden kan du også logge deg inn på MinSide i nettleser for å administrere ditt kort.