07.02.2022

Par på reise i leiebil med gratis reiseforsikring på kredittkort

Bestill reisen med ditt kredittkort og få reiseforsikring inkludert

Mange bestiller reiseforsikring i tillegg når de skal ut å reise. Men visste du at dersom du bestiller over 50% av reisen med ditt kredittkort fra TF Bank så får du reiseforsikring inkludert? Flere tror at forsikringen kun dekker dersom man reiser utenlands, men heldigvis gjelder den også når man tar ferien i eget land. 

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Sist oppdatert: 13.09.2023

 

Hva er reiseforsikring?

Reiseforsikring er som navnet avslører en forsikring som benyttes i de tilfellene hvor man er på reise. Alle forsikringer har ulike vilkår som betyr at det er varierende hvor sikret du er i de ulike situasjonene, alt etter hvilken forsikring du er dekket av. En reiseforsikring er som regel gjeldende i de tilfeller hvor reisen har minimum en overnatting, men det finnes unntak hvor man kan foreta dagsreiser med fly og likevel være dekket. Skulle det skje noe uforutsett som gjør at du må avbryte reisen din eller endre planene kan en reiseforsikring gjøre at du får dekket store deler av tapet ditt. 

Med en reiseforsikring fra Gouda forsikring får du både avbestillingsforsikring og leiebilforsikring inkludert. Det vil si at du ikke bare er sikret mot uforutsette hendelser på selve reisen, men også dersom det skulle oppstå en situasjon på forhånd hvor det ikke er medisinsk forsvarlig for deg å gjennomføre reisen. 

Det er mye uforutsett som kan oppstå når man reiser, men med en reiseforsikring i bakhånd er du godt sikret for å kunne håndtere disse situasjonene uten bekymringer.


Reise med bil

Visste du at selv om du reiser med bil og ikke fly kan du også dekkes av reiseforsikringen?  Dersom minst 50 % av transport- og reiseutgiftene som drivstoff, ferge, overnatting etc. er betalt med gyldig og aktivt kredittkort fra TF Bank dekkes du av reiseforsikringen på kortet. Dermed kan du trygt velge andre transportalternativer på reisen din.  


Et land med mye vær

Landet vårt har skiftende vær som kan sette en stopper for reisen. Mange av oss har gjerne opplevd en gang at flyet ikke kan lette eller lande til oppsatt tid på grunn av for mye vind, regn eller snø? Skal du fly risikerer du at flyet kan bli forsinket på grunn av værforhold eller tekniske problemer. Da er det godt å vite at dersom du skulle bli forsinket til destinasjonen din, eller avreisen forsinkes så mye at du må ha ekstra overnattinger eller utlegg på reisen kan du ha rettigheter via din reiseforsikring. 

Men hva om du blir hindret på veien til flyplassen, togstasjonen eller bussen? Dersom du blir hindret av eksempelvis værforhold, trafikkuhell eller teknisk feil slik at du ikke rekker korresponderende transportmiddel er det godt å vite at du har en av markedets beste reiseforsikringer i bakhånd som står klar til å hjelpe deg. Du kan også i disse situasjonene ha rett på erstatning til å dekke dine merutgifter. 


Når skaden oppstår

Når uhellet først er ute er det viktig å vite hvem man skal kontakte. Inkludert i forsikringen har du tilgang til assistanse 24 timer i døgnet – 365 dager i året, på følgende telefonnummer:

Gouda Alarmsentral 
Tlf. +45 33 15 60 60
e-post: alarm@gouda.dk 
faks: +45 33 15 60 61

Har du andre spørsmål eller skal melde inn mindre skader? 

Goudas kontor i Oslo
Tel. (+47) 21 40 85 00
E-post: skade@gouda.no

Lurer du på hva mer reiseforsikringen din dekker? Se fullstendig oversikt over vilkårene her.