27.10.2021

person som betaler kontaktløst med kredittkort

Betal kontaktløst med ditt TF Bank Mastercard kredittkort

Betalingsmetoden contactless har økt drastisk de siste årene og er nå å finne på de aller fleste betalingsterminaler. En av fordelene med TF Bank Mastercard kredittkort er blant annet løsning for kontaktløs betaling. Dette er inkludert i ditt kort for å gjøre det lettere og mer effektivt for deg å foreta dine kjøp. 

Med kontaktløs betaling trenger du ikke bruke verken chip, magnetstripe eller PIN-kode for å gjennomføre betaling. betalingen utføres så enkelt som ved at du plasserer ditt kredittkort mot betalingsterminalen frem til du får et signal om at transaksjonen er godkjent. I noen tilfeller må du også godkjenne transaksjonen på terminal. 

Alle kort og betalingsterminaler med denne funksjonen er merket med et symbol for kontaktløs betaling, og betalingsmetoden kan benyttes både i inn- og utland. 

Eks: Eff. Rente 25,76% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 243 totalt kr. 28 243 for TF Bank Mastercard.

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Beløpsgrense for kontaktløs betaling

Du kan betale kontaktløst inntil 500,- kr. Dersom du overstiger den høyeste grensen for kontaktløs betaling vil du måtte taste inn PIN-kode i tillegg. Med jevne mellomrom vil du av sikkerhetshensyn måtte taste inn din PIN-kode uavhengig av beløpet du betaler. 

Kontaktløs betaling øker kraftig

Fra 2020 ble alle betalingsterminaler pålagt å ha funksjonen for kontaktløs betaling. I tillegg har koronapandemien gjort "tæpping" til nordmenns foretrukne betalingsvalg i butikk. I følge Norges Banks rapport ble hele to av tre kortbetalinger i 2020 på fysiske betalingsterminaler gjort kontaktløst.

Våre kredittkort kommer selvfølgelig med kontaktløs betaling som en mulighet. Spar tid neste gang du er i butikken og benytt deg av «tæppe» funksjonen du også.