27.10.2021

person som betaler kontaktløst med kredittkort

Betal kontaktløst med ditt TF Bank Mastercard kredittkort

Betalingsmetoden contactless har økt drastisk de siste årene og er nå å finne på de aller fleste betalingsterminaler. En av fordelene med TF Bank Mastercard kredittkort er blant annet løsning for kontaktløs betaling. Dette er inkludert i ditt kort for å gjøre det lettere og mer effektivt for deg å foreta dine kjøp. 

Med kontaktløs betaling trenger du ikke bruke verken chip, magnetstripe eller PIN-kode for å gjennomføre betaling. betalingen utføres så enkelt som ved at du plasserer ditt kredittkort mot betalingsterminalen frem til du får et signal om at transaksjonen er godkjent. I noen tilfeller må du også godkjenne transaksjonen på terminal. 

Alle kort og betalingsterminaler med denne funksjonen er merket med et symbol for kontaktløs betaling, og betalingsmetoden kan benyttes både i inn- og utland. 

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Sist oppdatert: 29.06.2023

Beløpsgrense for kontaktløs betaling

Du kan betale kontaktløst inntil 500,- kr. Dersom du overstiger den høyeste grensen for kontaktløs betaling vil du måtte taste inn PIN-kode i tillegg. Med jevne mellomrom vil du av sikkerhetshensyn måtte taste inn din PIN-kode uavhengig av beløpet du betaler. 

Kontaktløs betaling øker kraftig

Fra 2020 ble alle betalingsterminaler pålagt å ha funksjonen for kontaktløs betaling. I tillegg har koronapandemien gjort "tæpping" til nordmenns foretrukne betalingsvalg i butikk. I følge Norges Banks rapport ble hele to av tre kortbetalinger i 2020 på fysiske betalingsterminaler gjort kontaktløst.

Våre kredittkort kommer selvfølgelig med kontaktløs betaling som en mulighet. Spar tid neste gang du er i butikken og benytt deg av «tæppe» funksjonen du også.