27.02.2024

Betaler med Apple Pay i kasse

Betal med ditt kredittkort i Apple Pay

Nå kan du endelig betale med ditt TF Bank Mastercard kun ved å bruke mobilen. Med Apple Pay har du alltid kredittkortet for hånden når du trenger det, og du kan betale trygt og enkelt med din Apple-enhet på nett, i apper og butikker verden over. Betal raskere og tryggere med ditt TF Bank Mastercard i Apple Pay.

Ser du etter et kredittkort med mobilbetaling? Søk om TF Bank Mastercard her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 27.02.2023

 

Enkel og rask betaling

Med TF Bank Mastercard tilgjengelig i Apple Pay, blir betalinger så enkelt som et trykk på telefonen. Med denne smidige integrasjonen har du alltid kredittkortet tilgjengelig i lommebok-appen. Betal trygt og enkelt ved å bruke Face ID, Touch ID eller pin-kode hos alle forhandlere som støtter kontaktløs betaling. 

Ved å legge til kredittkortet i din digitale lommebok får du også tilgang til praktiske funksjoner som blant annet transaksjonshistorikk, budsjettverktøy og sikkerhetsfunksjoner, som alle bidrar til å gjøre betalingsopplevelsen enda bedre. Med TF Bank Mastercard og Apple Pay kan du handle med tillit og bekvemmelighet, og du kan glede deg over en raskere og mer problemfri betalingsprosess uansett hvor du er. 

 

En trygg og sikker måte å betale på

I tillegg til å gjøre betalinger enklere, er Apple Pay også en tryggere betalingsmetode. Transaksjoner autoriseres ved hjelp av biometrisk identifikasjon som Face ID eller Touch ID, eller en sikker pin-kode, noe som betyr at bare du kan godkjenne kjøpene dine. Kredittkortnummer verken lagres på enheten eller deles med selger, og reduserer risikoen for svindel. 

Med Apple Pay kan du ha fullstendig tillit til at betalingene dine er sikre og beskyttet mot uautorisert bruk, slik at du kan fokusere på det viktigste - dine kjøp og din trygghet. Det påløper heller ingen ekstra kostnader for deg ved å betale med din digitale lommebok fremfor det fysiske kortet.

 

Kom i gang med Apple Pay

Opplev de mange fordelene med Apple Pay har å tilby ved å legge til ditt TF Bank Mastercard som betalingsmåte. Slik kommer du i gang: 

Åpne Apple Wallet på mobilen din.

  1. Klikk på «+»-tegnet og følg instruksjonene i appen for å legge til ditt kredittkort.
  2. Godkjenn vilkårene og du er klar til å bruke kredittkortet med din mobil.

Du kan også enkelt legge til kortet ditt i Apple Pay via TF Bank-appen.

 

Apple Watch: For å sette opp Apple Pay på din Apple Watch åpner du Apple Watch-appen på din iPhone og velger Wallet og Apple Pay. Deretter kan du legge til kredittkortet ditt og begynne å bruke ditt TF Bank Mastercard kjapt og enkelt med klokken din. 

Les mer om Apple Pay og hvordan du kommer i gang her. 

 

En ny æra for betalingsmetoder

Ved å legge til ditt TF Bank Mastercard i Apple Pay får du ikke bare en sikker og praktisk måte å handle på, men også en rekke andre fordeler som vil gjøre kjøpsopplevelsen din enda bedre. Betal enkelt med kun et trykk med din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, og opplev en sømløs betalingsopplevelse både i butikk, på nett og i app. 

Legg kortet ditt i Apple Wallet i dag, og opplev smidigheten med mobilbetaling. 

Les mer om fordelene med TF Bank Mastercard her. 

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337