17.11.2023

Black Friday 2023 med kredittkort og app fra TF Bank

Få mest mulig ut av Black Friday 2023

Black Friday 2023 finner sted den 24. november, men mange starter Black Week allerede mandag 20. november.

Med TF Bank Mastercard kan du handle med tillit under den store handlefesten, og vite at du har muligheten til å utsette betalingen eller dele opp kostnadene uten å pådra deg unødvendige rentekostnader. Kom i gang, planlegg dine kjøp og nyt Black Friday med kredittkort fra TF Bank.

Har du ikke TF Bank Mastercard? Da kan du søke om kredittkort her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 17.11.2023

 

Få mer ut av Black Friday 2023 med TF Bank Mastercard

Mange av oss jakter gode tilbud og besparelser under årets Black Friday, men i stedet for å stresse med de store utgiftene som kan følge med shoppingfesten har du muligheten til å handle med større frihet og fleksibilitet med kredittkort fra TF Bank.

God fleksibilitet i budsjettet kan være nøkkelen til gode kupp på Black Friday 2023. En fordel med kredittkort er at det gir deg muligheten til å utsette betalingen for varekjøpene dine til neste faktureringsperiode. Dette gjør det lettere å takle større utgifter under Black Friday uten å belaste økonomien din med en gang.

 

Delbetaling med kredittkort

Under Black Friday fristes det med gode rabatter og uslåelige priser på kostbare produkter som blant annet elektronikk og hvitevarer. Hvordan kan du likevel sikre at disse innkjøpene ikke tar for hardt på lommeboken din?

Med TF Bank Mastercard har du muligheten til å dele opp kostnaden for kjøpene dine over tid. Du kan velge å betale det månedlige minimumsbeløpet på fakturaen, eller tilpasse betalingen etter din økonomi og betale et større beløp som du er komfortabel med. Denne fleksibiliteten gir deg rom til å spre utgiftene over flere måneder, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å betale alt på én gang.

 

Ingen rente hvis du betaler i tide

Med kredittkortet TF Bank Mastercard kan du dra nytte av en rentefri periode på inntil 43 dager på dine kjøp. Dette gir deg nesten en og en halv måned før det begynner å påløpe renter når du bruker kortet ved varekjøp. Med rentefri nedbetalingsperiode kan du nyte friheten av å utsette betalingen eller dele opp kostnadene uten å måtte betale noe ekstra.

Dersom du betaler tilbake den totale utestående saldoen innenfor den rentefrie perioden, unngår du rentekostnader helt. Rentene begynner nemlig ikke å løpe før den neste fakturaen for kredittkortet ditt forfaller. Den rentefrie perioden strekker seg altså fra du kjøpte varen til forfallsdatoen for din neste faktura. Da kan du velge å betale hele fakturaen rentefritt ved forfall, eller du kan fortsette å delbetale i den hastigheten som passer deg.

 

Sikkerhet og fordeler

Hvis du velger kredittkort fra TF Bank får du ikke bare fleksibilitet i budsjettet og muligheten for rentefrie kjøp, men også ekstra fordeler som kjøpsbeskyttelse og bistand dersom noe uforutsett skulle skje. Med ID-tyveriforsikring inkludert får du et ekstra sikkerhetsnett ved uheldige situasjoner der kontoopplysninger eller annen sensitiv informasjon kommer på avveie.

Benytter du kredittkortet ditt når du handler på nett kan det være lettere å trekke transaksjonen tilbake ved skadede leveranser, eller tilfeller hvor varen du bestilte ikke kommer frem i det heletatt. Det samme gjelder dersom selger ikke respekterer forbrukerrettighetene dine eller slår seg konkurs.

Bruk kredittkortet ditt på Black Friday, så bærer vi en del av risikoen for deg. Slik kan du handle trygt, helt uten bekymringer.

Er du på utkikk etter et sikkert kredittkort med mange fordeler? Søk TF Bank Mastercard her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337