14.09.2021

Kvinne søker på nett etter beste kredittkort for deg

Finn det beste kredittkortet for deg

Mange sliter med å finne ut hvilket kort som er det beste kredittkortet. Vi tar en kort gjennomgang av vårt TF Bank Mastercard slik at du enkelt kan finne ut om det er beste kredittkortet for deg. For å avgjøre hva som er det beste kredittkortet for deg må du tenke over hva du ønsker å bruke kortet til og hvilke fordeler du tenker er viktige. Trenger du kredittkort til å handle på nett, som et kort kun til mat og handel i hverdagen, et kort i tilfelle man skulle trenge det eller kanskje et kort til reiser både innen- og utenlands? 

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Sist oppdatert: 29.06.2023

Kredittkort til hverdags

Til hverdags er det ofte fordelene som eksempelvis ingen gebyrer og utsatt betaling det man er ute etter, og ikke tilleggsfordeler som reiseforsikring og lignende. Derfor er det mange som velger et kredittkort uten store tilleggsfordeler, men som bare fungerer til akkurat det man har behov for. Vårt TF Bank Mastercard kredittkort er et kort som blant annet gir deg en ekstra sikkerhet for uforutsette situasjoner, mulighet for betalingsutsettelse, eller bedre oversikt over forbruket på et spesielt område som for eksempel matvarer. 

Mulighet for betalingsutsettelse

Det er mange fordeler med kredittkort til hverdags som for eksempel muligheten til å utsette betalingen i inntil 43 dager helt rentefritt. Ønsker du å utsette betalingen etter fakturaforfall er det også muligheter for dette med rentepåslag, så lenge du betaler inn minstebeløpet på din faktura.

Gebyrfritt kredittkort

TF Bank Mastercard er et gebyrfritt kredittkort som vil si at du ikke betaler noen form for årsgebyr eller gebyrer ved for eksempel minibankuttak og varekjøp. Dette gjør det til et godt alternativ som ekstrakort uten at det koster deg noe, så lenge du betaler benyttet beløp innen fakturaforfall.

 

Kredittkort til netthandel

Skal du handle på nett med kredittkort er det flere punkter hvor kortet faktisk gir deg fordeler. Noen av fordelene er grunnleggende inkludert, rett og slett bare på grunn av at kortet er et kredittkort. Andre fordeler er tilleggsfordeler som for eksempel rabattkoder på nettbutikker, opplevelser og mye mer. Så gjenstår spørsmålet: hva er det beste kredittkortet til deg som handler mye på nett? 

Fordeler til netthandel

Fordelene med kredittkort til netthandel er mange, men noen av de er: 

  • Ekstra betalingssikkerhet
  • Mulighet for lengre betalingstid ved å utsette betalingen
  • Pengene trekkes ikke fra din personlige bankkonto
  • Ekstra trygghet ved leveringsproblemer fra leverandør

Disse punktene kan du lese mer om i denne artikkelen:  Se mer om hvorfor du bør bruke kredittkort på netthandel.

Mange kredittkort har disse fordelene inkludert, men på et punkt som ikke er nevnt tidligere skilles TF Bank Mastercard fra andre, og dette er noe vi vet mange som handler på nett er på jakt etter. Med i kredittkortet får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet vårt som inkluderer rabatter hos mange norske nettbutikker. 

 

Kredittkort til reise

Så er spørsmålet hva er det beste kredittkortet for deg som liker å reise? Igjen har kredittkortet mange fordeler for deg som reiser. Blant annet:

Gebyrfrie minibankuttak 
Trygghet og sikkerhet ved å bruke betalingskort uten ID 
God oversikt over forbruk

Les mer om hvorfor du burde reise med TF Bank Mastercard kredittkort her.

Ønsker du å bruke kredittkortet til reise vil vårt TF Bank Mastercard ha gode fordeler for deg. Med dette kortet får du en av markedets mest omfattende reiseforsikringer inkludert. Reiseforsikringen leveres av Gouda, en del av Gjensidige. Ønsker du å lese mer om forsikringen og dens vilkår? Se her. 

 Og hva med deg som ønsker å bruke kredittkortet til både hverdag, netthandel, reise og det som er? Da er nok TF Bank Mastercard et godt valg for deg. 

Ønsker du å vite mer om fordeler med å betale med kredittkort?