21.03.2023

Med dette kortet betaler du gebyrfritt verden over 

Kredittkortet har blitt en uunnværlig del av livet for mange. Kortet gir friheten til å betale for varer og tjenester på en enkel og bekvem måte, samtidig som man har kontroll over utgiftene og kan kontrollere disse før man betaler. Men det er derimot en ting som kan ødelegge for bekvemmeligheten og fordelene med kredittkort- unødvendige gebyrer.  Heldigvis gir kredittkort som TF Bank Mastercard deg muligheten til å både unngå gebyrer og betale gebyrfritt verden over.  

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 29.06.2023 

 

Hva er et gebyrfritt kort? 

Som navnet antyder, er et gebyrfritt kort eksempelvis et kredittkort som ikke belaster deg med ekstra kostnader for å ha kortet i bruk. Dette kan være en stor fordel for mange, og spesielt for de som reiser mye. I stedet for å måtte betale et gebyr hver gang du bruker kortet ditt, eller årlige gebyrer for å i det hele tatt inneha kortet, kan du spare betydelige summer ved å velge et gebyrfritt alternativ. 

 Søk om ditt TF Bank Mastercard her.         

Disse gebyrene slipper du å tenke på med TF Bank Mastercard 

Mange kredittkort belaster deg med gebyrer for forskjellige ting. Noen av de vanligste gebyrene inkluderer blant annet gebyr for varekjøp, fakturagebyr, gebyr for kontantuttak og årsgebyr. Disse gebyrene kan du være trygg på at du ikke vil bli belastet for med kredittkort fra TF Bank Mastercard:  

Gebyr for varekjøp 

Noen betalingskort belaster en viss prosentandel eller et fast beløp for varekjøpstransaksjoner. Dette slipper du å ta hensyn til med TF Bank Mastercard.  

Fakturagebyr 

Gebyr for å få tilsendt din faktura? Nei takk. Du skal ikke måtte betale for å få tilsendt faktura for ditt kredittkort hos oss.  

Gebyr for kontantuttak 

Mange betalingskort har gebyrer for kontantuttak både innenlands og i utlandet. Med ditt TF Bank Mastercard er dette ikke noe du skal måtte tenke på. Husk også å sammenligne valutapåslaget for transaksjoner gjort i utenlandsk valuta hos de ulike korttilbyderne. Dette er en kursomregningsgaranti og varierer mellom bankene. TF Bank Mastercard har et av de laveste påslagene også her på 1,75%. 

Årsgebyr 

Noen kredittkort belaster også et årlig gebyr for at du får ha kortet ditt. Dette kan være så mye som flere hundre kroner hvert år som du sparer dersom du velger et kort uten gebyrer.  

Søk om ditt TF Bank Mastercard og betal gebyrfritt du også.

 

Flere fordeler med TF Bank Mastercard 

I tillegg til å tilby gebyrfrie betalinger over hele verden, har TF Bank Mastercard flere andre fordeler som kan gjøre kortet enda mer attraktivt. Her er noen av dem: 

  • Inntil 43 dagers rentefri betaling  
  • Inntil 150.000 kr i kredittgrense  
  • Gratis ID-tyveri forsikring 
  • Fleksibel tilbakebetaling 
  • Mulighet for betalingsforsikring 
  • Gratis omfattende reiseforsikring som inkluderer både avbestilling- og egenandelsforsikring for leiebil 
  • Tilgang til et omfattende fordelsprogram med hundrevis av rabatter. Her får du tilgang til rabatter på blant annet hoteller, leiebil, restauranter, nettbutikker og mye mer 

 

Vi du ha fordelene med TF Bank Mastercard? Søk om ditt kredittkort her.

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337