28.05.2024

søke om økt kredittgrense i TF Bank-Appen

Nyhet! Nå kan du søke om økt kredittgrense i TF Bank-Appen

Vi har en gladnyhet til alle våre kunder som har TF Bank Mastercard! Nå kan du endelig søke om endret kredittgrense direkte i TF Bank-Appen vår. Dette håper vi gir våre kunder større fleksibilitet og tilgjengelighet. 

Slik søker du om økt kredittgrense:

  1. Last ned TF Bank-appen: Hvis du ikke allerede har appen, kan du laste den ned fra Apple- eller Google Store. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android.
  2. Logg inn med Bank-ID: Åpne appen og logg inn med Bank-ID. Dette gir deg tilgang til alle funksjoner, inkludert søknad om økt kredittgrense.
  3. Søk om økt kredittgrense: Når du er logget inn, vil du se muligheten til å endre kredittgrense i menyen. Trykk på teksten "Endre kredittgrense", og følg instruksjonene for å fullføre søknaden. Du vil motta svar innen et minutt. 


Hva er kredittgrensen med TF Bank Mastercard?
Med TF Bank Mastercard kan du få inntil 150 000kr i kredittgrense på kortet ditt. Minste kredittgrense du kan søke om er 30 000kr. Dette gir deg fleksibilitet til å håndtere uforutsette utgifter eller større kjøp.

  Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337  

   

Er det noen gebyrer for å endre kredittgrensen? 

Det foreligger ingen gebyrer for endring av din kredittgrense med ditt TF Bank Mastercard. Så hvorfor vente? Oppdater appen din i dag og søk om økt kredittgrense med TF Bank-appen!

Har du ikke TF Bank Mastercard? Finn ut mer om kredittkortet her.

Har du flere spørsmål? Besøk TF Bank sin hjelpeside eller kontakt vår kundeservice for mer informasjon.

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337