13.02.2023

Mann i telefon med kundeservice TF Bank kundefavoritt

TF Bank kundefavoritt igjen i 2022

Vi har tilbakelagt et nytt år sammen med våre kunder her i TF Bank og for andre år på rad er vi stolte av å kunne annonsere at vi er kåret til kundefavoritt på Bytt.no! I år har vi, som tidligere år, hatt stort fokus på å sikre at våre kunder får så god kundeservice som mulig. Da er det ekstra hyggelig at våre kunder ser ut til å sette pris på det vi gjør.  

Ikke kunde hos oss? Finn ut mer om vårt kredittkort TF Bank Mastercard. 

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 29.06.2023

 

Et skritt frem for bedre opplevelser hver dag

Hver dag i TF Bank går med til å jobbe for at du som kunde skal få best mulig opplevelse av å være kunde hos oss. Når vi jobber med våre kundeopplevelser så har vi fokus på tre hovedpunkter. Det skal være enkelt for deg som kunde å kontakte oss, responstiden skal være så kort som mulig og videre skal måten vi kommuniserer på være hyggelig, tydelig og forståelig for kunden. For at vi skal kunne nå våre mål om å gi deg et godt kundeforhold hos oss er både ris og ros i tilbakemeldinger veldig viktig for oss. På denne måten kan vi fortsette å videreutvikle oss etter deres ønsker og behov. 

 

Dette sier Bytt.no om TF Bank som kundefavoritt

Hos Bytt.no får de inn 15 000 tilbakemeldinger hvert år fra kunder i ulike bransjer og kategorier. Basert på disse tilbakemeldingene kårer de kundefavoritter i hver kategori. En av disse kategoriene er «Kredittbank» hvor vi gikk til topps på nytt i årets kåring.

«I 2022 delte 124 TF Bank-kunder sine erfaringer og opplevelser på Bytt.no. TF Bank hadde ved utgangen av året en gjennomsnittlig totalvurdering på 4,5 av 5 stjerner, og hele 85% opplyste at de anbefaler TF Bank videre til sine venner og bekjente…»

 

 Noen av de nyeste hyggelige tilbakemeldingene hos Bytt.no

«Det gikk fort og enkelt for seg. Bra service og enkel prosess.»

- Wenche

«Jeg er svært fornøyd med TF Bank, utmerket service. Anbefaler sterkt»

- Richardo

«TF Bank har etter min mening imøtekommende og hyggelig kundebehandlere som veileder deg gjennom hele søknadsprosessen på en utrolig ryddig og rask måte. Kan absolutt anbefales!»

 - Tom E. B.

 

Gode tilbakemeldinger i flere kanaler

Tilbakemeldingene fra våre kunder lar heller ikke vente på seg i andre kanaler. Både Google Reviews og Trustpilot underbygger resultatene fra bytt.no og viser at vårt kundesenter i høy grad er blant annet effektive, hyggelige, behjelpelige, forståelsesfulle og blir satt pris på av våre kunder. Takk igjen for alle tilbakemeldinger vi får. Vi leser alle som kommer inn, og tar de med oss videre i arbeidet for å gjøre kundeservicen enda bedre i året som kommer.