22.06.2022

kvinne ser på TF Bank hos Compary på pc

TF Bank Mastercard imponerer Compary i 2022

Vi har snakket med en av våre samarbeidspartnere Compary AB om hva de liker med vårt kredittkort TF Bank Mastercard og hvorfor de ønsker å fremheve det på sine sider. Den svært hyggelige tilbakemeldingen kan du lese under.

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Sist oppdatert: 30.05.2023

 

Om Compary AB

Compary AB driver en rekke sammenligningstjenester over hele Europa. I Norge er vi, blant annet, til stede med Bestekredittkortet og Kredittkort360. Nettstedene gjør det enkelt å sammenligne kredittkort. Vi publiserer også detaljerte vurderinger av hvert enkelt kort. Våre medarbeidere har sett på TF Bank Mastercard i 2022 og latt seg begeistre, for andre året på rad.

 

Imponerende forsikringspakke

Man kan få gratis forsikringer med en rekke kredittkort. Den omfattende forsikringspakken TF Bank tilbyr i samarbeid med Gouda, har imponert oss. Vi er særskilt begeistret for at den inkluderer egenandelsforsikring for leiebil og at avbestillingsforsikringen har en av de høyeste dekningene i markedet. 

 

Gode sparemuligheter

Et godt kredittkort skal hjelpe eieren med å spare penger. Kredittkortet fra TF Bank gjør det også svært godt på dette området. Med kortet i lommeboken, er det ikke umulig å spare mange tusen kroner i året på kjøp av varer og tjenester. 
Du kan få opp mot 30% lavere priser med kortet, noe som er oppsiktsvekkende mye. Flere hundre forhandlere over hele landet gir prisavslag til kortinnehavere. Antallet bransjer som er representert i rabattprogrammet er høyt. 

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

 

Kutter kostnader

TF Bank scorer mange poeng på fraværet av gebyrer. Kredittkortet er et av få som ikke plager brukerne med gebyr på kontantuttak, for eksempel. Også på dette området er bankens kortpraksis et eksempel til etterfølgelse. 
Vi liker at banken har droppet årsgebyr for å eie kortet og at vekslingskursen er så lav som mulig. I tillegg er det gratis å motta både nødkort og nødkontanter. 

 

Setter standarden

Våre medarbeidere mener at TF Bank setter en bransjestandard med sitt kredittkort. Den omfattende fordelspakken og de lave kostnadene sender kortet flere hestehoder foran konkurrentene. TF Bank Mastercard vitner om en bank som strekker seg langt for å tilby kundevennlige produkter. Fortsetter bergenserne i det samme sporet fremover, er det bare å gjøre plass for kortet på pallen i neste års kredittkortkåring også. 

Har du ikke TF Bank Mastercard? Søk her.

 

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337