08.06.2023

Par på reise med gratis reiseforsikring i sitt mastercard

TF Bank Mastercard med gratis reiseforsikring

Å reise er ofte et etterlengtet avbrekk for mange. For den ultimate feriefølelsen er det derfor spesielt viktig å være godt forberedt på uforutsette hendelser som kan oppstå underveis på reisen. Er du ute etter et Mastercard med reiseforsikring som kan hjelpe deg til en avslappende neste reise har du nå komt til riktig sted.

Med TF Bank Mastercard i lommeboken kan du slappe av og nyte reisen med ekstra trygghet, takket være den gratis reiseforsikringen som følger med kortet. Bare husk å bestille reisen din med kortet og du er dekket. Finn ut mer om fordelene ved TF Bank Mastercard og hvordan den gratis reiseforsikringen gir trygghet på din neste ferie.

Reis trygt med TF Bank Mastercard du også- søk her.

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 29.06.2023 

 

TF Bank Mastercard – Et kredittkort for reisen

 TF Bank Mastercard er ikke bare et verktøy for fleksibilitet ved betaling som helt ordinære kredittkort er. Kortet er et verktøy som tilbyr reisende kunder en rekke fordeler. Ikke bare kan du nyte tryggheten ved å ha en pålitelig betalingsmetode som aksepteres over hele verden, du får samtidig tilgang til spennende ekstra fordeler til reisen som rabatter på hoteller, leiebil og gratis reiseforsikring.
 

Hva dekker reiseforsikringen?

Med TF Bank Mastercard får du en omfattende reise- og avbestillingsforsikring uten ekstra kostnad. Alt du må gjøre for å dekkes av forsikringen din er å bestille minst 50% av reisen med ditt TF Bank Mastercard. Forsikringen dekker blant annet følgende områder:

 1. Avbestilling av reise
  Dersom du må avbestille reisen din på grunn av uforutsette hendelser, vil forsikringen dekke inntil 300.000kr. Dette inkluderer hendelser som sykdom eller skade før avreise, død i nær familie, brann- eller vannskade hjemme. Merk at forsikringen kun dekker avbestilling av hele reisen.
    
 1. Forsinket eller tapt bagasje
  Skulle bagasjen din blir forsinket mer enn 4 timer på reisen vil forsikringen dekke opptil 5.000 kroner per person. Dette inkluderer nødvendige utgifter til kjøp av klær, toalettsaker og andre nødvendigheter mens du venter på bagasjen din.

 1. Medisinsk nødhjelp og behandling
  Reiseforsikringen inkluderer en omfattende medisinsk dekning som dekker akutte sykdommer og skader på reisen. Dette er inkludert blant annet sykehusinnleggelse, kirurgi, og ambulanse. I tillegg dekker forsikringen også akutt tannbehandling og hjemtransport ved sykdom eller skade.

  Blir du akutt syk kan du også alltid kontakte den 24-timers døgnåpne alarmsentralen. Sentralen har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam som sikrer deg hurtig hjelp.

 1. Ansvarsforsikring
  Ansvarsforsikringen i reiseforsikringen din gir deg beskyttelse mot uforutsette hendelser som kan føre til skade på andre personer eller eiendom.

  Herunder inkluderer også reiseforsikringen egenandelsforsikring for leiebil, som gir deg dekning inntil 10.000kr for eventuelle egenandeler ved skade på leiebilen din. 
   
 1. Ulykkesforsikring
  Reiseforsikringen gir deg en økonomisk kompensasjon ved varig medisinsk invaliditet eller død som følge av en ulykke på reisen. Det er viktig å merke seg at forsikringen kun gjelder ved ulykker som skjer mens du er på reise. Les mer mer om dekningen i reiseforsikringens vilkår.  
   

Viktig å merke seg om reiseforsikringen

 Det er viktig at du leser nøye gjennom vilkårene for din reiseforsikring både ved bestilling av reise og før du reiser. På denne måten kan du få best nytte av forsikringen din og vite hva du skal gjøre dersom du kommer utfor en situasjon hvor forsikringen kan hjelpe deg.

Reiseforsikring er en viktig del av enhver reise, og med TF Bank Mastercard kan du få denne fordelen helt gratis. Forsikringen du får inkludert leveres av anerkjente Gouda, en del av Gjensidige, som er en solid aktør og spesialist innen reiseforsikring. Ved å benytte deg av TF Bank Mastercard som betalingsmiddel og oppfylle kravene for aktivering av reiseforsikringen, kan du sikre deg selv og din familie ekstra trygghet og ro når dere er på reise. Husk at en trygg reise starter med TF Bank Mastercard.

Ha en fantastisk reiseopplevelse!