Hvor kan jeg se mine transaksjoner?

Du får alltid full oversikt over forbruket ditt både på MinSide og i TF Bank appen. På MinSide kan du se detaljer om transaksjonene, følge med på saldoen, og holde oversikt over eventuelt utestående beløp.

Appen gir deg de samme funksjonene i en brukervennlig mobilversjon, slik at du kan håndtere alt fra din mobil uansett hvor du befinner deg.

Her finner du transaksjonsoversikten din

MinSide

Ved innlogging på MinSide ligger siste transaksjoner på din forside. Under transaksjonsoversikten som vises kan du trykke på «Se alt» for utvidet visning.  Alternativt kan du gå til «Min oversikt» i menyen og velg deretter «Siste transaksjoner».

TF Bank app

På første side etter innlogging ligger «siste transaksjoner» på forsiden. Her kan du også trykke på «Vis alle» for å se flere transaksjoner.