På hvilke enheter kan jeg bruke mobilbetaling?

TF Bank Mastercard er tilgjengelig for Apple Pay og Google Pay lommebøker. Disse løsningene for mobilbetaling finner du på henholdsvis Apple-produkter samt Android-produkter.

Apple Pay kan brukes på din iPhone, iPad, Apple Watch og/eller Mac. For å kunne bruke Apple Pay må enheten din ha NFC-støtte (støtte for kontaktløs betaling) og iOS 11 eller nyere.

For Google Pay trenger enheten NFC-støtte (støtte for kontaktløs betaling) og Android med versjon 5.0 eller nyere. Du kan også bruke smartklokke som støtter Google Pay.