Hvordan mottar jeg faktura?

Du kan motta din faktura fra oss på flere måter. Vi tilbyr faktura via post, eFaktura eller AvtaleGiro.

Velger du å motta din faktura per post, sendes fakturaen til din registrerte adresse.

Med eFaktura mottar du fakturaen direkte i nettbanken din, klar til betaling med et enkelt klikk.

Med AvtaleGiro blir beløpet trukket automatisk fra kontoen din på forfallsdato, slik at du slipper å huske på betalingene.

Les mer om hvordan du oppretter eFaktura og AvtaleGiro her eller hos din dagligbank.