Hva gjør jeg om innloggingen er sperret?

Dersom du har sperret innloggingen din, må du foreta følgende trinn:

1. Avinstaller appen på din enhet
  2. Last ned appen på nytt fra enten App Store eller Google Play, avhengig av hvilken enhet du bruker.

Aktiver appen på nytt ved hjelp av Bank-ID for å gjenopprette tilgang til innloggingen din. Det er viktig å merke seg at dersom du har glemt Bank-ID-en din, vil du måtte kontakte din dagligbank for å få hjelp til å tilbakestille den.