29.08.2022

Mann som lytter til musikk og andre abonnementstjenester

4 grunner til å betale dine abonnementer med kredittkort

 

Det lanseres stadig et økende tilbud av abonnementstjenester og apper i Norge. Tilbudet strekker seg nå innen alt fra musikktjenester som Spotify til strømmetjenester, apper for mobilen, aviser og helt til mat som leveres på døren hver uke. I tillegg til at tjenestene begynner å bli mange har de også gjerne automatisk trekk fra ditt kort. Dette er ofte en behagelig løsning så du slipper å tenke på betalingen hver periode, men det gjør det også mye lettere å miste oversikten over hvilke trekk som går ut hver måned. Dette er en av flere gode grunner til å betale tjenestene med ditt kredittkort.

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Se også:Betale med kredittkort i Vipps

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 29.06.2023

 

1. Få en bedre oversikt over dine abonnementer

Bruker du kredittkort til å betale for abonnementer er det som regel lettere å ha oversikt over hvilke tjenester du abonnerer på. Som oftest trekkes det i løpet av en måned flere transaksjoner fra din brukskonto og det er lett å miste oversikten over hvilke transaksjoner og kjøp man har foretatt i mengden. Ved å samle alle abonnementer på ett kort vil det være mye enklere å ha kontroll. I tillegg kan du med TF Bank Mastercard alltid holde oversikten ved å gå over fakturaen du mottar for å se transaksjonene, eller ved å logge inn på MinSide. 

 

2. Ha full kontroll på hva du betaler

Betaler du nettabonnementene med kredittkort er det mye lettere å holde kontrollen over disse utgiftene og ikke minst lettere å se om det skulle oppstå endringer i tjenesten. Slik kan lettere følge med på hvor mye tjenestene koster deg i måneden. Det vil også være lettere å oppdage om det er noe som ikke stemmer med transaksjonen eller om det er økning i prisen på abonnementene.

 

3. Større sikkerhet

Det vil være en større sikkerhet knyttet til betalinger som er gjennomført med kredittkort. Om det uheldige skulle hende og du blir utsatt for svindel eller andre uforutsette hendelser vil du ved bruk av kredittkort ha en lengre tidsramme til å rette opp i saken. Ved bruk av TF Bank Mastercard kredittkort har du inntil 43 rentefrie dager, som betyr at du har lengre tid på å tilbakebetale beløpet som er brukt, uten at det påløper renter i perioden.

 

4. Unngå forskuddsbetaling

Ved handel på nett med kredittkort har du mulighet til å betale for appen eller tjenesten først etter leveranse. Skulle du bli utsatt for manglende leveranse eller svindel er tidsrammen for å løse saken lengre om man har betalt med kredittkort. Kredittkortet tilbyr inntil 43 dagers rentefri kreditt, som betyr at du har lengre tid på å reklamere på uvanlige transaksjoner før den rentefrie perioden utløper. Dette gjør at risikoen for å havne i en vanskelig økonomisk situasjon på grunn av feil ved transaksjon er mindre. Man kan dermed føle seg mer sikker når man betaler for slike tjenester på nett med TF Bank Mastercard.