09.02.2024

Mann har fått gavetips til morsdag og valentinsdag fra fordelsprogrammet med TF Bank Mastercard

Gavetips til morsdag og valentinsdag

Er du usikker på hva du skal gi i gave til morsdag og valentinsdag? Vi har samlet noen gavetips som passer perfekt til å glede de som står deg nærmest. Enten du er ute etter personlige gaver, eller en romantisk overraskelse, finner du det du ser etter og mye mer i fordelsprogrammet inkludert i kredittkortet fra TF Bank. La oss hjelpe deg med å gjøre både morsdag og valentinsdagen uforglemmelig for deg og dine kjære.

Er du på utkikk etter et kredittkort med fordeler? Søk TF Bank Mastercard her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 09.02.2024

 

Nyt et måltid sammen

Gi en minneverdig gave til dine kjære på morsdag eller valentines day ved å invitere dem til en uforglemmelig restaurantmiddag. Del et romantisk øyeblikk med din kjære over levende lys, eller skap gode minner med mamma rundt et velsmakende måltid. 

Med fordelsprogrammet vårt kan du velge blant et bredt utvalg av restauranter over hele landet, slik at du kan finne det perfekte stedet for anledningen. Dra nytte av eksklusive rabatter og se frem til en smakfull opplevelse. Husk at rabatten gjelder for både deg og din følgesvenn. Se oversikten over alle restauranttilbudene og legg planer for en minneverdig kveld med god mat og godt selskap. 

Se oversikt over alle restauranttilbudene her

 

Gi en opplevelse i gave

Ingenting kan sammenlignes med gleden av å gi en opplevelse til noen som virkelig fortjener det, enten det er gave til valentinsdag eller til morsdag. Noen ganger er det å tilbringe tid sammen på et nytt sted være det beste middelet for å pleie forholdet, eller å skape uforglemmelige minner. 

Enten du drømmer om en avslappende spa-weekend, et romantisk hotellopphold eller en spennende rorbuferie, finner du et bredt utvalg av fantastiske tilbud i ditt fordelsprogram. Utforsk mulighetene og gi en gave som vil skape varige minner og glede dine kjære. Se flere rabatter tilgjengelig for deg med ditt kredittkort og gjør deg klar for en opplevelse som går rett inn i minneboken. 

Finn ut mer om fordelsprogrammet og se alle tilbud og rabatter her. 

 

Overrask den heldige med blomster på døren

Synes du det er vanskelig å si «jeg elsker deg»? La blomstene si det for deg. En blomsterbukett er den perfekte gaven for å uttrykke kjærlighet, takknemlighet og omsorg. Hos Interflora finner du et stort utvalg av vakre blomsterbuketter som passer spesielt godt til alle hjerters dag og morsdag.

Med fordelsprogrammet får du også 15% rabatt hos Interflora, og er gjeldende på alle ordinære varer. Utforsk de mange mulighetene og bestill en overraskende blomsterlevering, til kjæresten eller til din kjære mor. Velg blant klassiske røde roser, de vakreste bukettene sesongen har å by på, og mye mer. La blomstene tale for deg, og spre glede og kjærlighet på en enkel og meningsfylt måte.

Se rabatten og bestill blomsterlevering her. 

 

TF Bank Mastercard: Kredittkortet som gir

Når du bruker kredittkortet til å kjøpe valentinsdagsgave og morsdagsgave, får du en rekke fordeler med på kjøpet. Med en rentefri periode på 43 dager kan du utsette betalingen uten å bekymre deg for å måtte betale renter, så lenge du betaler tilbake innen fakturaens forfall. Dette betyr at du kan glede dine kjære samtidig som du sparer penger, og unngår unødvendige kostnader. 

I tillegg til dette får du en rekke andre fordeler med kredittkort fra TF Bank som gjør det til det ideelle kortet for gavekjøp. Utforsk de gode rabattene på ulike gavealternativer når du bruker ditt kredittkort, og la oss gjøre gavehandlingen litt mer fordelaktig. 

Du kan lese mer om fordelsprogrammet inkludert i TF Bank Mastercard her. 

Eks: Effektiv Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337