15.09.2023

Familie benytter sitt TF Bank Mastercard på spa i høstferien

Planlegg en innholdsrik høstferie med rabatter fra ditt fordelsprogram

Utforsk mulighetene i ditt fordelsprogram og planlegg en høstferie som passer din smak og budsjett. Enten du vil oppleve spenning, matopplevelser utenom det vanlige, en liten ferie i ferien eller ren avslapning, har TF Bank Mastercard fordelsprogrammet du trenger for å gjøre høstferien innholdsrik.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Er du ute etter et kredittkort med gode rabattmuligheter? Søk om TF Mastercard her. 

Sist oppdatert: 15.09.2023

 

Aktiviteter for hele familien

Høstferien er den ideelle tiden for å skape minneverdige øyeblikk sammen med familien. Med ditt kredittkort fra TF Bank i hånden får du gode rabatter på en rekke aktiviteter for hele familien. Velg mellom aktiviteter som blant annet escaperoom, gocart, minigolf og bowling. Sjekk ut alle de spennende aktivitetene tilgjengelige gjennom fordelsprogrammet og planlegg en høstferie med mye moro.

Se alle aktivitetene her.  

 

Del et godt måltid på restaurant

Høsten er en perfekt tid til å nyte måltider sammen med kjente og kjære. Nyt en deilig middag ute, eller plukk med deg mat hjem og nyt den i sofakroken. Uansett hva du foretrekker inkluderer fordelsprogrammet rabatter på et bredt utvalg av restauranter, slik at du kan bruke høstferien til å utforske lokale smaker og kulinariske opplevelser uten å sprenge feriebudsjettet. Kanskje har du lenge ønsket å prøve en ny og spennende restaurant, eller gjenoppleve et favorittsted? Med rabattene tilgjengelig gjennom ditt TF Bank kredittkort, kan du glede deg over spennende smaksopplevelser på en rekke spisesteder. Få rabatt hos restauranter som blant annet Peppes Pizza, Sumo, Brasilia, Redsun og Sabrura. Rabatten er gjeldende hos utvalgte restauranter. 

Se alle restaurantene her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

 

Lad batteriene i ferien

La høsten være tiden for selvpleie, avslapning og velvære. Ta vare på kropp og sinn med en velværedag eller behandling som gir deg energi og balanse for å nyte høstferien fullt ut. Du kan også koble av fra hvor enn du er med spennende lydbøker fra BookBeat. Unn deg selv en dag på spa, eller skjem deg bort med en avslappende velværeopplevelse med en lydbok på øret, med rabatter på alt fra massasje til hud- og hårpleie. Med kredittkort fra TF Bank kan du får du en rekke gode rabatter på flere ulike velværesteder.

Se velværemulighetene her.

 

Nyt noen dager på hotell

For de som ønsker å komme seg litt bort i høstferien, gir TF Bank Mastercard deg rabatter på hotell over hele landet. Med hoteller fra Fevik i Sør til Lofoten i Nord finner du det Classic Norway hotellet som passer deg. Velg din drømmedestinasjon, enten det er en avslappende helg ved kysten eller et eventyr i fjellene, og nyt komforten med rimelige hotellopphold. Med fordelsprogrammet gjennom TF Bank Mastercard får du gode rabatter på en rekke andre hoteller også. Skulle du for eksempel ville kaste deg på en liten utenladstur eller en staycation på et større hotell finner også rabatter hos booking.com.

Se hvilke hoteller du kan få rabatt på her.