07.02.2022

tf bank kåret til kundefavoritt hos bytt.no

TF Bank er kåret til kundefavoritt

I TF Bank blir gode kundeopplevelser vektlagt. På kundesenteret legger vi stor stolthet i å yte best mulig service og vi jobber hver dag for å kunne gi deg god hjelp og veiledning i ditt kundeforhold. Derfor er både ris og ros i tilbakemeldinger fra våre kunder veldig viktig for oss slik at vi kan videreutvikle oss etter deres ønsker og behov. 

Ikke kunde hos oss? Finn ut mer om vårt kredittkort TF Bank Mastercard. 

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 30.05.2023

 

Kundefavoritt i kategorien «Kredittbank»

Hos Bytt.no får de inn 15 000 tilbakemeldinger hvert år fra kunder i ulike bransjer og kategorier. Basert på disse tilbakemeldingene kårer de sine kundefavoritter i hver kategori. En av disse kategoriene er «Kredittbank» hvor TF Bank gikk til topps i årets kåring. Dette er vi utrolig stolte av og ser frem til å fortsette å skape gode kundeopplevelser for våre kunder i 2022.

 

Gode tilbakemeldinger i flere kanaler

Tilbakemeldingene lar heller ikke vente på seg i andre kanaler. Både Google Reviews og Trustpilot underbygger resultatene fra bytt.no og viser at vårt kundesenter i høy grad er blant annet effektive, hyggelige, behjelpelige, forståelsesfulle og settes pris på blant våre kunder. Takk for alle tilbakemeldinger! Vi leser alle som kommer inn, og tar de med oss videre i arbeidet for å gjøre kundeservicen enda bedre i året som kommer.