TF Mastercard Gold

Gebyrfritt kredittkort fra TF Bank

 

Søk om kredittkort

 
TF Bank kredittkort er kortet for deg som forventer mer og gjerne vil ha litt av alt i ditt kort. Inkludert i kortet får du blant annet: 

✔ Gratis reise- og avbestillingsforsikring

✔ Inntil 43 dager rentefri betaling

✔ Eksklusive fordeler og rabatter

✔ Gebyrfri bruk verden over

✔ Inntil 150.000kr i kreditt

✔ Ingen årsgebyr

 

Eff. Rente 25,76% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 243 totalt kr. 28 243

Få tilgang til unike rabattkoder

Inkludert i kredittkortet TF Bank Mastercard får du tilgang til et omfattende fordelsprogram med hundrevis av spennende rabatter. 


Med rabatter innen kategorier som opplevelser, reiser, velvære, restauranter, butikker og mye mer, er vi sikre på at du finner noe for deg. Spar inntil 30% rabatt på din neste opplevelse i vårt fordelsprogram. 

 

Mer informasjon 

  

rabatter på restaurant hotell og aktiviteter med tf bank mastercard kredittkort

Omfattende reiseforsikring inkludert

Få helt gratis reiseforsikring inkludert i ditt TF Bank Mastercard kredittkort. Betal minst 50% av reisen med kortet og du er dekket av Gouda reise- og avbestillingsforsikring. En trygg reise starter med TF Bank kredittkort.

Ubegrenset dekning ved sykdom

Hjelpen er alltid nær om du blir syk på reisen. Kontakt vår 24- timers døgnåpne alarmsentral ved sykdom. Sentralen har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam som sikrer deg hurtig hjelp.

Inntil 10.000 kr i egenandel på leiebil

Lite er så kjedelig for ferien som uhell med leiebil. Ha en bekymringsfri reise med leiebil når du bestiller reisen med ditt TF Bank kredittkort. Skulle uhellet være ute kan inntil 10.000 kr dekkes av egenandel ved skade på leiebilen.

Dekning av forsinket bagasje etter 4 timer

Unngå å stå strandet uten nødvendige toalettsaker. Opplever du forsvunnet eller forsinket bagasje, eller at flyet ditt er mer enn 4 timer forsinket kan du kreve kompensasjon. 

Avbestilling dekkes inntil 300.000 kr

Blir du rammet av akutt sykdom eller ulykke vil du kunne få dekket inntil 300.000 kr ved avbestilling av reisen. Dette gjelder også dersom reisen må avbrytes før planlagt på grunn av uforutsett sykdom.

Full oversikt over ditt forbruk

På MinSide får du full oversikt over ditt kredittkort. Her kan du administrere ditt kort og se ditt forbruk og transaksjoner. I tillegg trenger du aldri å bekymre deg for å glemme pinkoden igjen. Glemmer du den kan du enkelt hente den ut på MinSide ved behov. 

Inkludert ID-tyveriforsikring

Det kan være skremmende å oppleve et ID-tyveri. Da kan det være trygt å vite at du får hjelp dersom situasjonen skulle oppstå. Med ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kredittkort får du blant annet telefonassistanse 24 timer i døgnet og mulig dekning av utgifter til juridisk assistanse med inntil 100.000 kr pr hendelse. 

 

Se mer om vilkårene og hva forsikringen dekker.

Hvordan er prosessen?

Å søke om kredittkort hos oss er helt uforpliktende. Send inn din søknad og velg selv om du vil godta tilbudet om kredittkort. 

 

1. Fyll ut søknad

Fyll ut din søknad om kredittkort i vårt søknadsskjema. 

2. Godkjent

Søknaden er godkjent og bekreftet. 

3. Motta ditt kredittkort

Du vil motta ditt kredittkort i posten i løpet av 5-10 virkedager. 

 

Søk om ditt TF Bank kredittkort

TF Bank Mastercard er et komplett kort for både ferier og hverdags. Du kan søke om inntil 150.000kr i kredittgrense og kortet kan brukes gebyrfritt verden over. Med kredittkort fra TF Bank får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice. 

 

Søk nå

Ofte stilte spørsmål

For å søke om kredittkort hos oss er det noen minimumskrav du som søker må oppfylle.

  • Du må være minimum 18 år
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
  • Du må ha folkeregistrert adresse i Norge

I tillegg til å oppfylle disse kravene vil vi utføre en kredittvurdering av deg før vi kan gi deg et tilbud om kort. Du kan uforpliktende sende inn en søknad om kredittkort og du kan se ditt tilbud før du bestemmer deg.

Søk om TF Bank Mastercard her

For TF Bank Mastercard er både reise-og avbestillingsforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kredittkort.

 

Reiseforsikring

Reiseforsikringen leveres av Gouda, en del av Gjensidige, og er en omfattende forsikring. Her får du blant annet ubegrenset dekning ved sykdom, leiebil forsikring som dekker eienandel inntil 10.000kr, dekning av forsinket bagasje og avbestillingsforsikring inntil 300.000kr. 

Reiseforsikringen gjelder for reiser hvor minst 50% av reisen er betalt med TF Bank Mastercard. Du kan lese mer om forsikringen og vilkår her.

 

ID-tyveriforsikring

Med ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kredittkort får du blant annet telefonassistanse 24 timer i døgnet og mulig dekning av utgifter til juridisk assistanse med inntil 100.000 kr pr hendelse dersom du skulle bli utsatt for ID-tyveri. Forsikringen er helt gratis og inkludert i ditt kort. 

Les mer om vilkårene for forsikringen her.

 

Betalingsforsikring

TF Bank Mastercard tilbyr betalingsforsikring som tilleggsforsikring. Denne kan du bestille når du søker om kort eller på et senere tidspunkt. Skulle du bli arbeidsledig/permittert, sykmeldt eller innlagt på sykehus (kun for selvstendig næringsdrivende), så kan det være vanskelig å betjene utestående beløp på ditt kredittkort.

Med betalingsforsikring hos oss trenger du ikke bekymre deg for dette. Ved uforutsette og vanskelige livssituasjoner vil forsikringen kunne dekke dine månedlige utgifter på kredittkortet. Betalingsforsikringen tilbys av AmTrust.

Betalingsforsikring koster 0,9% av utestående saldo på kredittkortet pr måned.

Les mer om betalingsforsikring her.

Hvor lang tid det tar fra din søknad til du mottar kortet i posten kan variere med flere ulike variabler. Etter din søknad er innvilget og vi har mottatt din signatur med Bank ID vil du vanligvis motta kortet mellom 5-10 virkedager.

Nei, hos oss kan du søke om kredittkort helt uforpliktende. Du kan legge inn din søknad om kort, motta ditt tilbud først og deretter vurdere om du ønsker kredittkortet.  

Kredittkort fra TF Bank er gebyrfritt å bruke verden over. Det betyr at du kan foreta transaksjoner i hele verden uten å bli belastet gebyr fra oss. Det inkluderer både varekjøp og uttak i minibank.

Bruker du kortet ditt i utlandet vil transaksjonene ha et valutapåslag på 1,75%. Dette er en omregningsavgift som samtlige kredittkort og debetkort i Norge kommer med dersom en foretar kjøp i utenlandsk valuta. Valutapåslaget er satt som en ekstra sikkerhet mot tap som følge av valutasvingninger i løpet av den tiden transaksjonen tar for å gå gjennom fra utlandet. 

Betaler du din faktura innen forfall vil det heller ikke koste deg noe i renter for transaksjoner med varekjøp. Overføring fra kredittkort og uttak av kontanter har løpende renter fra uttak.

Renter:

Nominell rente varekjøp: 21,90% 

Nominell rente kontantuttak: 26,04%

 

Kredittgrense:

Minimum lånebeløp: 30 000 kr

Maksimum lånebeløp: 150 000 kr

 

Minimumsbeløp å betale:

300 kr (evt. 3,3%) per måned

 

Gebyr:

Årsgebyr: 0 kr

Etableringsgebyr: 0 kr

Varekjøp inn-/utland: 0 kr

Minibank inn-/utland: 0 kr

Nødkort- og nødkontanter: 0 kr

Reiseforsikring: 0 kr

ID tyveriforsikring: 0 kr

 

Se full prisliste her.