SIKKERT. FLEKSIBELT. GUNSTIG.

TF Bank Mastercard kredittkort

Opplev et allsidig kredittkort uten skjulte gebyrer. Nyt tryggheten med gratis reiseforsikring, unike fordeler, inntil 43 dagers rentefri periode og full fleksibilitet med inntil 150.000kr i kredittgrense. Betal trygt og enkelt med Apple Pay, og få full oversikt over transaksjoner og kortdetaljer i TF Bank-appen.

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 

Søk om kredittkort

 

 

  ✔ Gratis reiseforsikring   ✔ Fleksibel betaling   ✔ Ingen gebyrer

Front facing Mastercard Gold fra TF bank

Alltid kredittkortet for hånden når du trenger det

Med TF Bank Mastercard og Apple Pay har du alltid kredittkortet med deg på mobilen. Fullfør betalinger raskt, enkelt og digitalt, uansett hvor du er. Opplev friheten og bekvemmeligheten med TF Bank Mastercard og Apple Pay.

 

Legg til kredittkortet i Apple Wallet

TF Bank app apple pay mastercard gold

All informasjon om ditt kredittkort rett i håndflaten

Opplev enkelheten med TF Bank-appen. Administrer ditt kredittkort, sjekk saldoen og få full oversikt over transaksjonene dine hvor som helst. Logg inn raskt og enkelt med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning, tilpass appen etter dine behov og bekreft trygt online transaksjoner med Mastercard® Identity Check™.

TF Bank NO APP L

Trygg og forsikret med ditt kredittkort

Ikke la uventede hendelser ødelegge reisen din. Med kredittkort fra TF Bank får du gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert i ditt kort. Forsikringen inkluderer også egenandelsforsikring for leiebil. Betal minst 50% av reisen din med ditt TF Bank Mastercard og du er dekket. 

Som en ekstra sikkerhet kan du også nyte fordelen av gratis ID-tyveriforsikring, og få støtte og trygghet dersom du skulle bli utsatt for ID-tyveri.

Venner på reise med reiseforsikring og ID-tyveriforsikring ikludert i sitt TF Bank Mastercard kredittkort

Omfattende reiseforsikring inkludert

Få helt gratis reiseforsikring inkludert i ditt TF Bank Mastercard kredittkort. Betal minst 50% av reisen med kredittkortet og du er dekket av Gouda reise- og avbestillingsforsikring. En trygg reise starter med TF Bank kredittkort.

Ubegrenset dekning ved sykdom

Hjelpen er alltid nær om du blir syk på reisen. Kontakt vår 24- timers døgnåpne alarmsentral ved sykdom. Sentralen har leger, spesialister, sykepleiere og kriseteam som sikrer deg hurtig hjelp.

Inntil 10.000 kr i egenandel på leiebil

Lite er så kjedelig for ferien som uhell med leiebil. Ha en bekymringsfri reise med leiebil når du bestiller reisen med ditt TF Bank kredittkort. Skulle uhellet være ute kan inntil 10.000 kr dekkes av egenandel ved skade på leiebilen.

Dekning av forsinket bagasje etter 4 timer

Unngå å stå strandet uten nødvendige toalettsaker. Opplever du forsvunnet eller forsinket bagasje, eller at flyet ditt er mer enn 4 timer forsinket kan du kreve kompensasjon.

Avbestilling dekkes inntil 300.000 kr

Blir du rammet av akutt sykdom eller ulykke vil du kunne få dekket inntil 300.000 kr ved avbestilling av reisen. Dette gjelder også dersom reisen må avbrytes før planlagt på grunn av uforutsett sykdom.

Opplev smidigheten og sikkerheten med TF Bank Mastercard

Få mer for pengene med stort fordelsprogram

Med et kredittkort fra TF Bank får du ikke bare et kredittkort – du får også tilgang til en rekke spennende rabatter. Spar penger på alt fra hoteller, leiebil og bespisning til shopping og underholdning. Med flere hundre fordeler, og inntil 30% rabatt, tilbyr vi et av Norges mest omfattende rabattprogrammer.

 

Søk her

kvinne betaler med TF Bank Mastercard kredittkort med fordeler og rabatter

Betal med ditt kredittkort i Vipps

Visste du at du kan betale med TF Bank Mastercard kredittkort i Vipps? Vipps hjelper deg med å betale med ditt kredittkort rett fra mobilen og du kan betale trygt og sikkert både i butikker og på nett.

 

Slik betaler du med kredittkort i Vipps 

mann betaler med kredittkortet via vipps på mobilen

Få full oversikt med MinSide

Det skal være lett å holde oversikten over ditt TF Bank Mastercard. På MinSide har du til en hver tid full oversikt over ditt kredittkort. Her kan du blant annet: 

✔ Se kortets saldo 

✔ Se din PIN-kode

✔ Få fakturaoversikt

✔ Midlertidig sperre ditt kort

✔ Søke om endret kredittgrense

✔ Få oversikt over transaksjoner

mann holder oversikt over kredittkortet på minside med nettbrett

Prisliste kredittkort

Rente

Nominell rente varekjøp: 

22,65% 

Nominell rente kontantuttak:

26,79%

Kredittgrense

Minimum lånebeløp:

30.000kr

Maksimum lånebeløp:

150.000kr

Minimumsbeløp å betale

300kr (evt. 3,52-3,85%) per måned

Gebyr

Årsgebyr:

0 kr

Etableringsgebyr:

0 kr

Varekjøp inn-/utland:

0 kr

Minibank inn-/utland:

0 kr

Nødkort- og nødkontanter:

0 kr

Reiseforsikring:

0 kr

ID-tyveriforsikring:

0 kr

Hvordan er prosessen?

Å søke om kredittkort hos oss er helt uforpliktende. Send inn din søknad og velg selv om du vil godta tilbudet om kredittkort. 

 

1. Fyll ut søknad

Fyll ut din søknad om kredittkort i vårt søknadsskjema. 

2. Godkjent

Søknaden er godkjent og bekreftet. 

3. Motta ditt kredittkort

Du vil motta ditt kredittkort i posten i løpet av 5-10 virkedager. 

Ofte stilte spørsmål

For å søke om å få kredittkort fra TF Bank må du fylle ut vårt søknadsskjema. 

Søknadsskjema for kredittkort finner du her.

Fyll inn dine opplysninger i skjema og send inn. Normalt sett vil du få tilbakemelding på din søknad relativt fort etter innsending. Får du tilbakemelding om at din søknad er godkjent like etter innsendelse kan du gå videre til signering via knappen som dukker opp på siden. Dersom du ønsker å signere for kredittkortet på et senere tidspunkt kan du benytte lenken du vil bli tilsendt på epost. 

Kredittvurderingen av deg er individuell og foretas automatisk ved innsendelse. Dersom det forekommer nye opplysninger relevant for din søknad på et senere tidspunkt kan tilbudet bli endret eller tilbaketrukket. 

For å søke om kredittkort hos oss er det noen minimumskrav du som søker må oppfylle.

  • Du må være minimum 18 år
  • Du kan ikke ha aktive inkassosaker
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
  • Du må ha bosted- og folkeregistrert adresse i Norge

I tillegg til å oppfylle disse kravene vil vi utføre en kredittvurdering av deg før vi kan gi deg et tilbud om kort. Du kan uforpliktende sende inn en søknad om kredittkort og du kan se ditt tilbud før du bestemmer deg.

Søk om TF Bank Mastercard her

Kredittkortet sendes til deg så snart du mottar mail om at kortet ditt er på vei. Vanligvis vil det ta 5-10 virkedager før du mottar ditt nye kredittkort. 

Kortet sendes til din folkeregistrerte adresse. 

Med kredittkort fra TF Bank kan du få inntil 150.000kr i kredittgrense på ditt kort. Minste kredittgrense du kan søke om er 30.000kr.

Nei, hos oss kan du søke om kredittkort helt uforpliktende. Du kan legge inn din søknad om kort, motta ditt tilbud først og deretter vurdere om du ønsker kredittkortet.  

Hvor lang tid det tar fra din søknad til du mottar kortet i posten kan variere med flere ulike variabler. Etter din søknad er innvilget og vi har mottatt din signatur med Bank ID vil du vanligvis motta kortet mellom 5-10 virkedager. Det er dessverre ikke mulig å bruke kredittkortet før du har mottatt det i posten. 

TF Bank Mastercard er et gebyrfritt kredittkort. Det innebærer at vi krever ingen gebyrer fra deg for ordinær bruk av kortet. Mange kredittkort i Norge har i dag flere vanlige gebyrer som du må betale for å inneha kortet eller foreta kjøp og transaksjoner. Eksempel på denne type gebyrer er årsgebyr, varekjøpsgebyr og gebyr for uttak i minibank for å nevne noen.

Med kredittkort fra TF Bank har du derimot gebyrfri bruk verden over. Det betyr at du kan foreta transaksjoner i hele verden uten å bli belastet gebyr fra oss. Det inkluderer både varekjøp og uttak i minibank. Vi har heller ingen årsgebyr tilknyttet kortet. 

Husk valutapåslaget i utlandet

Bruker du kortet ditt i utlandet vil transaksjonene derimot ha et valutapåslag på 1,75%. Dette er en omregningsavgift som samtlige kredittkort og debetkort i Norge kommer med dersom en foretar kjøp i utenlandsk valuta. Valutapåslaget er satt som en ekstra sikkerhet mot tap som følge av valutasvingninger i løpet av den tiden transaksjonen tar for å gå gjennom fra utlandet.

For TF Bank Mastercard er både reise-og avbestillingsforsikring og ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kredittkort.

 

Reiseforsikring

Reiseforsikringen leveres av Gouda, en del av Gjensidige, og er en omfattende forsikring. Her får du blant annet ubegrenset dekning ved sykdom, leiebil forsikring som dekker eienandel inntil 10.000kr, dekning av forsinket bagasje og avbestillingsforsikring inntil 300.000kr. 

Reiseforsikringen gjelder for reiser hvor minst 50% av reisen er betalt med TF Bank Mastercard. Du kan lese mer om reiseforsikring her.

 

ID-tyveriforsikring

Med ID-tyveriforsikring inkludert i ditt kredittkort får du blant annet telefonassistanse 24 timer i døgnet og mulig dekning av utgifter til juridisk assistanse med inntil 100.000 kr pr hendelse dersom du skulle bli utsatt for ID-tyveri. Forsikringen er helt gratis og inkludert i ditt kort. 

Les mer om ID-tyveriforsikring her.

 

Bestill betalingsforsikring som tilleggsforsikring

Betalingsforsikring koster 0.9% av utestående saldo på kredittkortet pr måned, og kan bestilles som tilleggsforsikring når du søker om kort hos oss, eller på et senere tidspunkt. Skulle du bli arbeidsledig, syk eller permittert kan det være vanskelig å betjene utestående beløp på ditt kredittkort. Med betalingsforsikring hos oss tenger du ikke bekymre deg for dette, da forsikringen vil kunne dekke dine månedlige utgifter på kredittkortet ved uforutsette og vanskelige livssituasjoner. Forsikringen tilbys av AmTrust.

Les mer om betalingsforsikring her.

Kredittkort fra TF Bank er gebyrfritt å bruke verden over. Det betyr at du kan foreta transaksjoner i hele verden uten å bli belastet gebyr fra oss. Det inkluderer både varekjøp og uttak i minibank.

Bruker du kortet ditt i utlandet vil transaksjonene ha et valutapåslag på 1,75%. Dette er en omregningsavgift som samtlige kredittkort og debetkort i Norge kommer med dersom en foretar kjøp i utenlandsk valuta. Valutapåslaget er satt som en ekstra sikkerhet mot tap som følge av valutasvingninger i løpet av den tiden transaksjonen tar for å gå gjennom fra utlandet. 

Dersom du betaler tilbake benyttet beløp på din faktura innen forfall vil det heller ikke koste deg noe i renter for transaksjoner med varekjøp. Overføring fra kredittkort og uttak av kontanter har løpende renter fra uttak. Renten på kredittkortet varierer etter transaksjonstype og skiller mellom ordinære varekjøp og kontantuttak/overføringer.