06.10.2023

Mann med ekstra betalingssikkerhet fordi han har handlet med kredittkort på nett

Det kan lønne seg å bruke kredittkort til netthandel

Netthandel har uten tvil blitt en stor del av livene våre. Fra klær til elektronikk, mat og ferier er alt tilgjengelig med bare noen få klikk. Selv om netthandel er en bekvemmelig måte å handle på, har det også sine risikoer, spesielt når det kommer til sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon og betalingsmetoder. Uavhengig av hvor ofte du handler på nett kan vi hjelpe deg med å gjøre netthandelen din tryggere. Det ikke alle vet er at ved å betale med kredittkort fremfor debetkort til netthandel, kan du få både flere fordeler og rettigheter enn du ellers ville ha gjort. Helt uten ekstra kostnad.

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Sist oppdatert: 06.10.2023

 

Ekstra betalingssikkerhet

Betaling med kredittkort gir deg en ekstra sikkerhet ved netthandel. Bruker du kredittkort når du handler på nett får du, uten ekstra kostnader, et sikkerhetsnett dersom selger ikke respekterer forbrukerrettighetene dine, eller har gått konkurs. Skulle du være veldig uheldig og kontoopplysninger kommer på avveie, er det en ekstra sikkerhet å vite at pengene ikke blir trukket fra din personlige lønnskonto. Ved å bruke ditt kredittkort fra TF Bank når du handler på nett, bærer vi en del av risikoen for deg.

 

Få oversikt før du betaler

Med TF Bank Mastercard får du inntil 43 rentefrie dager, som betyr at du over denne perioden ikke blir belastet renter for beløpet du har brukt. Med rentefri får du ekstra tid til å motta varene du har bestilt og forsikre deg om at alt er i orden før du betaler for dem. Dette kan være spesielt nyttig hvis det oppstår tvister eller problemer med kjøpet ditt. Ved å bruke kredittkortet vil du også kunne kontrollere transaksjonene på fakturaen din før betaling, slik at du har full oversikt over utgifter og kjøp du har foretatt. Skulle du oppdage transaksjoner du ikke kjenner igjen kan du enkelt reklamere på transaksjonen og få beløpet refundert.

Les mer om hvordan du melder inn reklamasjoner på ditt kredittkort her.

 

Problemer med levering

Hvis det oppstår andre problemer, som feil på varen, uoverensstemmelser med det du bestilte, eller rett og slett at varen du bestilte aldri ble levert, kan det være enklere å trekke tilbake transaksjonen hvis du har gjort kjøpet med ditt TF Bank kredittkort. Dersom kravet ditt mot selger ikke fører frem kan du henvende deg til oss og få bistand til å løse saken med selskapet eller vedkommende du kjøpte produktet av.

Les også: 4 grunner til å betale dine abonnementer med kredittkort