10.01.2023

Det kan lønne seg å bruke kredittkort til netthandel

De aller fleste kjenner godt til netthandel og bruker det med jevne mellomrom. Uavhengig av hvor ofte du handler på nett kan vi hjelpe deg med å gjøre netthandelen din både tryggere og mer fordelaktig. Det ikke alle vet er at ved å betale med kredittkort fremfor debetkort til netthandel, så kan du få både flere fordeler og rettigheter enn du ellers ville ha gjort. Helt uten ekstra kostnad. 

Eks:Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Har du ikke TF Bank Mastercard? Les mer om fordelene med vårt kredittkort her.

Sist oppdatert: 29.06.2023

 

Ekstra betalingssikkerhet

Visste du at betaling med kredittkort vil gi deg en ekstra sikkerhet ved netthandel? Bruker du kredittkort når du handler på nett får du, uten ekstra kostnader, et sikkerhetsnett dersom selger ikke respekterer forbrukerrettighetene eller har gått konkurs. Skulle du være veldig uheldig og kontoopplysninger kommer på avveie, er det en ekstra sikkerhet å vite at pengene ikke blir trukket fra din personlige lønnskonto som vi kommer til i neste avsnitt. Ved å bruke ditt kredittkort fra TF Bank når du handler på nett, bærer vi en del av risikoen for deg. 

Se også: Betale med kredittkort i Vipps

 

Få oversikt før du betaler

Og med dette følger det mange fordeler. Når man handler på nett overlater man kontoinformasjon til stadig flere. Dess flere som vet om kontoinformasjonen din dess større er sannsynligheten for at en useriøs aktør vil benytte seg av den. Betaler du med ditt kredittkort får ikke aktørene tilgang til din personlige konto. Du vil også enkelt kunne kontrollere transaksjonene på din faktura. Her får du oversikt over alle dine transaksjoner og du kan se om det er transaksjoner du ikke gjenkjenner. Det gjør det også lettere for deg å se hvilke utgifter og kjøp du har foretatt dersom du ønsker bedre kontroll over økonomien. 

 

Problemer med levering

Hvis andre problemer oppstår som feil på varen, varen ikke tilsvarer det du ble forespeilet ved bestilling, eller rett og slett at varen du bestilte aldri ble levert, vil det være lettere å trekke tilbake transaksjonen hvis det er gjennomført gjennom et kredittkortselskap. Dersom kravet ditt mot selger ikke fører frem kan du henvende deg til kortutsteder og få bistand til å løse saken med selskapet eller vedkommende du kjøpte produktet av.

Se også: 4 grunner til å betale dine abonnementer med kredittkort