24.11.2023

Dame bruker TF Bank Mastercard til å handle på Cyber Monday

Handle trygt på Cyber Monday 2023

Har du planer om å benytte deg av noen av de mange tilbudene på Cyber Monday 2023? Da burde du ha kredittkortet klart. Det har nemlig flere fordeler når du handler på nett.

Har du ikke kredittkort? Søk TF Bank Mastercard i dag.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Sist oppdatert: 24.11.2023

 

Derfor bør du bruke kredittkort når du handler på Cyber Monday 2023

Cyber Monday arrangeres alltid på mandagen etter Black Friday, og i år finner shoppingdagen sted på mandag 27. november. Dagen er viet til online shopping og tilbud på nett, men dessverre tiltrekker den seg ikke bare oppmerksomheten til entusiastiske kjøpere, men også uærlige aktører som er ute etter å svindle.

Antall svindelforsøk har økt kraftig den siste tiden og den økte aktiviteten på nettet denne dagen gjør det til en attraktiv dag for svindlere. Derfor bør du bruke kredittkortet når du skal handle på Cyber Monday. La oss gå litt mer inn på hvordan du kan spare penger, og samtidig holde deg og bankkontoen din trygg på Cyber Monday 2023.

Les mer om hvilke svindelmetoder som brukes mest akkurat nå.

 

Ekstra betalingssikkerhet

Å handle på nett kan virke som et minefelt av digitale farer, og det å bli svindlet for personlige opplysninger kan ha store konsekvenser for deg og bankkontoen din. Bruker du TF Bank Mastercard når du handler på nett får du blant annet et sikkerhetsnett dersom du skulle være så uheldig at kontoopplysningene dine kommer på avveie.

Kredittkortet kommer også godt med dersom de du handlet hos ikke skulle respektere forbrukerrettighetene dine, eller går konkurs. I slike situasjoner er det betryggende å vite at pengene ikke blir trukket fra din personlige lønnskonto, og det blir enklere å få pengene tilbake.

 

Få oversikt før du betaler

Med TF Bank Mastercard får du inntil 43 rentefrie dager, som betyr at du over denne perioden ikke blir belastet renter for beløpet du har brukt ved varekjøp. Med rentefri periode får du som regel tid til å motta varene og forsikre deg om at alt er i orden før du betaler for dem.

En annen fordel med kredittkortet er at du har muligheten til å kontrollere transaksjonene på fakturaen eller i appen før du betaler. På den måten har du alltid full oversikt over kjøpene du har gjort. Skulle du oppdage transaksjoner du ikke kjenner igjen kan du enkelt reklamere på transaksjonen.

Har du oppdaget ukjente transaksjoner på fakturaen din? Få mer informasjon om hvordan du reklamerer på transaksjonen her.

 

Reklamasjonsrettigheter ved leveringsproblemer

Skulle det oppstå andre problemer som for eksempel feil på varen, uoverensstemmelser med det du bestilte, eller at varen aldri ble levert, kan det være enklere å trekke tilbake transaksjonen dersom kjøpet ble gjort med kredittkortet ditt enn hvis du benyttet ditt vanlige bankkort.

Opplever du utfordringer, eller at kravet ditt mot selger ikke fører frem kan du henvende deg til oss i TF Bank og få bistand til å løse saken med selskapet eller vedkommende du kjøpte produktet av. Du kan kontakte oss på kort@tfbank.no, så hjelper vi deg.

Er du ute etter et kredittkort til netthandel? Få inntil 150.000 kr i kreditt med TF Bank Mastercard.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337