08.12.2023

Kvinne foran juletre er glad for å ha brukt kredittkortet smart i julesesongen

Smart bruk av kredittkort i julesesongen

Bruker du kredittkortet smart i julesesongen kan du møte julen med flere fordeler og mer oversikt! Sikre en effektiv innspurt før jul ved å gjøre julehandelen litt smartere. 

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

Ønsker du et kredittkort med gode fordeler og rabatter inkludert? Søk TF Bank Mastercard.

Sist oppdatert: 08.12.2023

 

Rabatter som gleder alle

Et kredittkort med gode rabatter kommer godt med under julegavehandlingen. TF Bank Mastercard gir deg et av Norges mest omfattende fordelsprogrammer inkludert. Med eksklusive rabatter og tilbud, både online og i butikker kan du spare opptil 30% på alt fra elektronikk til mote, gavekort og interiør. Bare vis frem kortet eller bruk rabattkoden som er oppgitt i Dealpass ved betaling for å dra nytte av rabattene.

Visste du forresten at fordelsprogrammet også kommer med rabattgaranti? Hvis rabattkoden ikke virker eller butikken ikke gjenkjenner ditt kortet ditt, kan du enkelt kontakte fordelsprogrammet for å få din rabatt.

Se alle kategorier og fordeler inkludert i fordelsprogrammet her.

 

Ett kort gir deg full oversikt

I julemåneden er det potensielt mange kort som går varme, og det å veksle mellom flere kort gjør det nærmest umulig å holde styr på forbruket. Betaler du alt med ditt TF Bank kredittkort, er det mye lettere å holde kontroll på utgiftene. Med alle betalinger på ett kort gir januar-regningen full oversikt over hva julen faktisk kostet.

TF Bank-appen gjør det enda enklere å holde oversikten over ditt TF Bank Mastercard. Med appen kan du amnistrere kortet ditt rett i hånden, uansett hvor du er. Appen finner du i App Store eller i Google Play – helt gratis.

Har du ikke TF Bank Mastercard? Da kan du søke om kort her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

 

Ikke bruk mer enn du klarer å betale tilbake

Har du kontroll og vet at du kan dekke kredittkortregningen med januar-inntekten din, kan du trygt bruke kredittkortet ditt i desember. Utnytter du den rentefrie perioden på 43 dager, har du tid til å betale tilbake pengene før rentene begynner å påløpe ved fakturaens forfall. Så lenge du betaler tilbake hele saldoen i løpet av denne perioden, betaler du ikke renter i det hele tatt.

Hvis du ikke kan betale hele beløpet ved forfall, kan du velge å delbetale i den hastigheten som passer deg. Kanskje har du gjort beregninger og er sikker på at du kan håndtere renteutgiftene som kommer med å utsette betalingen i en måned eller to? I så fall kan du med trygghet benytte deg av kredittkortet. Men unngå å bruke mer enn planlagt, kun fordi du har tilgjengelig kreditt.

 

Betal reisen med kredittkort

Om du planlegger å reise utenlands til jul er det en fordel å betale reisen med kredittkortet. Betaler du minst 50% av reisen med ditt TF Bank Mastercard er nemlig reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Skulle du bli syk eller skadet på reisen, bagasjen din blir forsinket eller at du rett og slett må avbestille turen vil forsikringen være fin å ha i ryggen.

Skal du reise bort i julen? Les mer om vår reiseforsikring her.

Eks: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337

 

Bruk kredittkortet når du handler på nett

Hvis du er en av dem som handler julegavene på nett for å unngå travle butikker og store folkemengder, burde du bruke kredittkortet ditt. Det gir deg nemlig noen fordeler som du ikke har dersom du bruker et vanlig debetkort.

Når du betaler med kredittkort, er det lettere å få beløpet refundert med en reklamasjon. Kommer ikke varene du har bestilt frem, eller er de skadet ved ankomst? Da kan du enkelt reklamere på transaksjonen. Det samme gjelder dersom selger ikke følger forbrukerrettighetene dine, eller går konkurs.

Les også: Slik kan du melde inn reklamasjon på ditt kredittkort.

Med TF Bank Mastercard har du i tillegg ID-tyveriforsikring i ryggen dersom du skulle være så uheldig at kontoopplysninger kommer på avveie. På den måten kan du trygt handle alle julegavene på nett, med én mindre bekymring i tankene.

Du kan lese mer om fordelene ved å bruke kredittkort til netthandel her.